Related Articles

19 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ti se face mai mare scârba când citeşti ce rău uriaş este panica în cazuri ca cel poreclit „Covid 19” , iar articolul de mai sus „geme”…de fake news (minciuni) privind măsurile pe care , spune Gabriel Lixandru, redactor sef, le-ar fi luat chinezii la Wuhan în eradicarea coronavirusului Covid 19 , „citând ” …o „sursă”/ (român) /care cică trăieşte la o aruncătură de băț (de 1000 km) de Provincia Wuhan din China ! …Halal „sursă” …veridică şi „credibilă” mai are şi site Argeşul ! Rămân la părerea că presa ar trebui cenzurată drastic doar de adevăr şi nu de manipulare a serviciilor „secrete”, anti-poporul român şi statul România pe care o răspândesc …”RĂSPÂNDACII” din mass-media ! Decât aşa „presă”, mai bine… LIPSĂ !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ca să vedeți câtă dreptate avem/aveți, iată, cele mai toxice posturi/stații tv („de ştiri”) …ca A3 tv sau România TV , deşi jubilează prin angajații/salariatele lor (chelioşi sau/şi „blonde…(de pe tort/ colivă/colivie” !) în fața dramelor si tragediilor provocate de Covid 19 în statul nostru liberal de talie „Iohannis – Cîțu al 2-lea Madat” (ultimul- tot de 5 ani !), deşi se leapădă de adevăr, nu renunță la Publitate pt. Coronavirus !

   Reply
 2. 2

  Stratfor AG

  Cu un numar de 1,8 milioane de pensionari si avand un sistem medical la pamant ceea ce s-a intamplat in Italia in ceea ce priveste mortii este doar o pocnitoare pe langa ce va fi aici. In realitate o cifra rezonabila respectand proportia mortalitatii de 18 la suta genereaza undeva la 200 de mii de morti din aceasta categorie de varsta. Un adevarat ,,miracol,, care sa scoata de sub presiune sistemul de pensii. Daca mai adaugam ca in aceasta statistica nu au cum sa nu intre beneficiarii de ,,speciale,, pentru economie va fi oricum un avantaj pe termen mediu. Evident nu este o veste buna pentru niciun om intreg la cap insa este o enorma lovitura pentru PSD care i-a tinut prosti, saraci si nespalati pentru a-i putea manipula. Adica orice virus care prolifereaza un corp va muri odata cu el. Acest coronavirus va fi un adevarat tsunami pentru stanga socialista fapt care va schimba definitiv orientarea unei Romanii care nu a avut capacitatea de a se decontamina de trei decenii de comunism.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Deci, înțeleg, ca virusul asiatic de stânga, sub control PSD?!!!

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Iată cum …”iraționează”, un cap gol de creier (stratfor AG/ „sfânta treime”/Cîțu-Orban-Iohannis/…dar plin…ca burdufurile de pernă importate (din China !)… de/cu fulgi şi pene de rață cenuşie (creață) trăitoare la…Wuhan, în Pleistocen !

   Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Să primești de la viață așa cum le dorești unor semeni!

   Reply
  4. 2.4

   Anonim

   Pentru o decontaminare rezonabilă, ar trebui să dispară niște comentatori care au prostia și nimicnicia depozitate într-un ,,strat” foarte gros. Dar nu prin moarte, așa cum le debitează mintea lor toxică referitor la niște semeni.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Mare grija cu comunitatile de tigani. Multi s-au intors si nu au nicio legatura cu civilizatia. Probabil aici vor fi cele mai grave focare.

  Reply
 4. 4

  Gabriel Lixandru

  Rămâneţi acelaşi fin observator şi comentator al acestor vremuri. Vă mulţumesc. Cât despre comentatorul dinainte, anonimul provincial, care încearcă de mai mult timp să fie gazetar, ce să zic? Îl aşteptăm la redacţie, deşi el a mai fost pe aici.

  Reply
  1. 4.1

   Stratfor AG

   Va multumesc stimate domn Gabriel Lixandru. Apreciez.

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Vă băgați şi voi în seamă…nul pe altul, dar, de fapt, vă tremură izmenele (pe voi), ca pe vremea Balaurului Zanfir, prim-secretarul județenei de Partid/P.C.R./şi a tov. croitorease „tanti Aurica”, venită cu pluta taman din „municipiul Basarabilor” şi a clanului (tot pcr), Bivol, când v-au recrutat şi pe voi …băgători de seamă …la Organul „Secera şi ciocanul”… din acele timpuri !

   Reply
 5. 5

  Ghiță

  Țiganii din Argeș nu au niciun fel de imunitate la virusul Wuhan. Așa mi-a pus un medic dela infecțioase, Spitalul Județean. Eu nu ma pricep, doar spun ceea ce am auzit dela acest medic .
  Este o legătură între gena asiatică a țiganilor și virusul din Wuhan.
  E doar o bucurie reținută a tuturor celor care „măcar” odată în viață au fost insultati,
  agresați verbal sau fizic ,de către ȚIGANI.
  Oau!( Macar 8 din 10 !)

  Reply
  1. 5.1

   Stratfor AG

   total eronat ! Dimpotriva ! India la 1,2 miliarde de locuitori avea astazi ,,doar,, vreo 60 de cazuri. Eu sunt sigur ca tocmai gena ii apara de asta. Sunt imunizati de secole in mizerie si au servicii medicale la pamant. Ca idee aceasta etnie este sensibila la boli ale aparatului digestiv, cardiologice si pe zona oncologica. De cate ori nu i-ati vazut dezbracati in toiul iernii aratandu-si burdihanele…

   Reply
 6. 6

  Stratfor AG

  Va supun atentie o situatie cu mult mai virala decat aceea care pune presiune pe mediul de invatamant, inchis din motive extrem de justificate. In Pitesti doar pe un site de escorte sunt vreo 500 de ,,actrite,, care daca au in medie 10 clienti pe zi inseamna vreo 5000 de potentiali. Asta in vremurile de pe urma…. Imaginati-va ce sursa de contaminare exista in hoteluri, garsoniere…locuinte de tot felul si cum ne putem proteja de aceste bombe epidemiologice care functioneaza intr-o intreaga retea de proxeneti cu venituri uriase… Inainte de a inchide scolile trebuia inchise toate aceste site-uri nenorocite. Nimeni nu poate controla la nivel national aceasta sursa inimaginabila de risc impotriva vietii mai ales ca sa stie cat circula pe tot teritoriul Romaniei daca nu se iau masuni ACUM cand inca se poate.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Se vede că ți-ai pus sculele în cui, moș invidios ce ești!

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Auzi, băi acesta, dacă G.L. te-a lăudat ca să scape de tine (să nu-l critici), noi te știm ce poamă ești. Mai vezi de hidoșenia ta fizică și morală! N-ai zice tu ceva de bine nici dacă ai ști că te ia dracul. Doamne ajută!

   Reply
   1. 6.2.1

    Anonim

    AŞA, Argentino, fă, pune-ți fustanele in cap, arată-i-o şi adu-i aminte lui Romeo chelios şi burtihănos, pitic şi prost, la etatea de 55 de ani, că tu eşti, fa, Julieta toanta …la semaforul de semicentenar, care ți-ai rupt un sfert de ceas de la muie/gură să i-o pui ca mască de coronavirus pe figura (lui)…de crocodil psihopat, care-si face siesta mai mult lat decât pe lung, călare …pe Televizorina de la Antena 3 care se ține …simultan cu nepoții lu’ Suzana Gâdea , Badea Cârțan, Vadim Tudor & Ciuvică !

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Câte comentarii toxice. Ca și articolul in sine!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Anonimule ești tâmpitu tâmpiților, ai muscat vreun țigan de fund, ca să vezi că ne da vreun coronavirus

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!