29 octombrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Neimplicarea cetăţenilor porneşte din neştiinţă pentru unii, din nepăsare şi nesimţire pentru alţii, din laşitate pentru foarte mulţi, dintr-o credinţă superficială neînţeleasă de mulţi posesori de calendare bisericesti pe peretele de acasă.Or fi mulţi cuprinşi de lehamite, dar şi mulţi melteni atraşi de emisiuni manelisto-folclorice şi de grătarele la iarbă verde , posesori de grătare ce lasă în urma lor camioane de gunoi.Televiziunile ar trebui să emită mai multe emisiuni pe tema comportamentului acasă şi în societate şi al felului cum folosim limba română, gen „Pe cuvânt”, cu Ana Iorga sau dacă vreţi, „La vama vremii”. Pace ţie scriitorule!

  Reply
  1. 1.1

   Nicolae Badiu

   Ca de obicei, sunteti pe faza si interveniti cu bun simt si umor! Va multumesc! O sa va convoc in scurta vreme la un ceai…Adevarat a inviat!

   Reply
 2. 2

  Belphegor

  Nicolae Badiu nu se dezminte. Scrie, scrie cu tenacitate, chiar daca ai lor sunt mai multi decat ai sai. Chiar daca i-ar avea pe toti , tot n-ar fi mai bogat! Vidul lor intelectual n-a imbogatit pe nimeni niciodata. Atata doar ca ei, candidatii si altii asemenea, s-au imbogatit ignorand aceasta regula si multe altele…si chiar si pe cei ce i-au votat! Doar nu era sa se tina de cuvant!? Pai , pe ce lume credem ca traim?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.