Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dumnezeu sa l odihneasca in pace !😭😭😭

  Reply
 2. 3

  Anonim

  😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

  Reply
 3. 4

  Mihalcea Claudia

  Dumnezeu sa il odihneasca. Sigur nu a fost singur. Dubioasa moarte. Sa se caute lista din data de 25 de cand Dani am auzit ca ar fi inceput distractia, pacat ca s a terminat asa. Este un haos in plina desfasurare in ceea ce priveste drogurile “legale” la Pitesti. Un fenomen despre care Politia stie insa nu face nimic! Ajung sa cred ca Sunt mana in mana cu totii! Pana cand? Cati tineri sa mai moara? Arestati dilerii de nenorociri de genul asta ca de aia sunteti platiti din banii nostri

  Reply
 4. 5

  Silviu

  Acesta este un articol dintr-un ziar local: un baiat, fiu al unui afacerist, fost politician si al unei mame indurerate, cum ar fi si normal sa fie, a murit la o varsta la care nu trebuia, sa se intample.
  Personal as fi fost interesat de factorii sau cauzele care au dus la decesul tanarului si nu sa-mi smulgeti lacrimi la durerea sfasietoare a parintilor sau pe romaneste daca a facut un stop cardio respirator, oare de ce l-a facut? sa zicem un fel de editorial de ancheta.
  Mare nu o sa-mi fie mirarea cand voi da scroll pe pagina online a ziarului si o sa citesc un nou titlu ” Animalul din curtea batranului de 88 ani si-a dat viata cu fatul in el, incredibil, dar adevarat”.
  Citesc pe pagina ta de facebook a d-lui TOMAZIU, citez ” moartea tanarului a bulversat orasul”, as inclina sa cred ca e prea mult. Poate ar trebui sa va apucati serios de treaba ca jurnalisti, sunt sigur ca sunt multe lucruri si anchete in Pitesti, pe care le puteti aduce in fata oamenilor care va viziteaza online si nu numai, doar simplii locuitori ai orasului, care nu va urmaresc, dar interesati de o viata sigura si prospera in orasul lor.

  PS: sincere condoleante

  Reply
 5. 6

  Anonim

  Sint fosta socră a lui Dani Mama copiilului lui Daniel ionut la gasit prima find in casa decedat au intrat pe balcon in preună cu socrul ei Mares Marian a fost in preună si copilul de 8 ani a lui Dani si al sotiei lui deoarece el a tinut tot timpul legatura cu copiilul si sotia lui ..au fost de craciun la biserică au spovedit copilul si chir ei doi sau spovedit Dani si Aura..după ce au grijit baiatu au venit acasă ..el a stat cu sotia si copilul după care a mers la mama lui la magazin ia adus băiatului bani lu Aura un parfum 2 perechi de pantaloni si o bluză .a urcat la baiat si la Aura sau pupat si baiatul numai de gitul lui a stat …după acei a plecat acasa in Tudor Dani Aura a ramas inPrundu cu copilu si cu mine ..eu am plecat acsă la tară să le fac mincare si să vin cu nincare de Anul nou ..si c ma sunat fata si mia zis că nu raspunde Dani si a vorbit cu mama lui si nici ea nu a stiut de el de 2 ..3 zie il suna si nu iau raspuns Pină ce fata sa dus cu băiatu la socrul ei si ia zis tată nu stiu de Dani nu răspunde si au blecat imediat la el acasă ereau Tatăl lu Dani Aura si băietelul lor Aura A fost prima care A intrat pe geamul de la balcon unde a foet deschis sa apropiat de el fata a zis că doarme rea cu mina sub cap si sadu lingă el si la miscat si a vazut ca e rece si cu spumă la gură vinat pe partea dreaptă si a tipat cit a putut tată Dani e mort in casă Tatăl lui a sărit pe geamul de la balcon inediat in casă si a ramas fară suflare cind sa vazut copilul asa …copilasul acum e marcat toată viata lui că plinge intruna de el a luat poza care a fost la bisreică si a adormit cu le in brate .de dimineată ia pus suc in cama pe cate o are de ziua lui dată cu Aura si băiatu la geam cu suc si mi zis mamaie să lasi lu tati ca bea suc dăla îi place si la apucat plinsul ..Parinti lui si toti dragi lui sint sfîșiați de durere..

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Dumnezeu sa-l ierte si sa le dea putere fetei dvs. si beiatelului!

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Of Doamne!!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace aveti grija de copilasi si de voi dumnezeu sa va dea putere

   Reply
 6. 7

  Anonim

  Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte!

  Reply
 7. 8

  Mefisto

  Fara indoiala ca ceea ce s-a intamplat cu acest tanar creeaza o drama pentru familie si apropiati insa NU ESTE O STIRE ! Cu sau fara stiinta, autorul articolului transforma un eveniment nefericit cu impact limitat intr-un eveniment de presa care aduce imense prejudicii unui cotidian credibil. Pana la urma nici eu si nici altii asemeni mie nu putem sa ne erijam in cunoscatori ai raposatului si daca distinsul reporter pare sa fie apropiat cu actorii aceastei drame este doar problema acestuia si nu un element care sa aiba vreo legatura cu Pitestiul in ansamblul lui. Daca tot ar fi sa punem cap la cap toate elementele unei celebritati artificiale ale familiei decedatului ne vom lovi de o multime de controverse care nu fac cinste acestui oras. Sunt binecunoscute legaturile mizerabile pe care tatal decedatului le-a avut cu fostul primar, la fel cum in siajul acestuia a proferat cele mai mari dejectii de imagine si ofensa la adresa locuitorilor. Cred ca nu exista nici macar un singur om care sa nu fi traversat prin pasajele de trista amintire fara sa dea de expozeul mizerabil plin de kitsch si ofensa promovat de familia Mares. Nu i-am cunoscut si nici nu mi-as fi dorit sa am de a face cu ei din ratiuni ce tin de civilizatie si respect uman insa pot fi solidar cu suferinta ei. Am si eu copii si abia daca imi pot imagina suferinta acestei familii insa exista o limita a decentei peste care nu este acceptabil ca un editorialist sa isi permita sa transforme acest cotidian intr-o voce a etniei. Pana la urma cine este Mares senior ca de Tomaziu ne-am lamurit repede? Circula o multime de povesti si legende legate de junior. Ma uit la chipul si postura lui si aflu ca i-a plesnit inima la nici treizeci de ani. Dumnezeu sa-l ierte insa dragi cititori cati oameni de calitate, tineri asemeni lui si care au vocatia unui exemplu in societate nu au trecut Styxul in tacere fara ca dl. Tomaziu sa faca din asta un subiect de presa…? BMW-uri, viata de cluburi,droguri, femei, sfidare la adresa celor fara bani si o multime de elemente abjecte genereaza o reactie tomaziaca (CACA) careia mie si multor altii cu siguranta ne creeaza o stare se scarba. Astazi cand Tomaziu plange la capataiul exemplului sau in viata, copii talentati si tineri cu carte nu au ce pune pe masa.

  Reply
  1. 8.1

   Pit Esti

   Mefisto, jos palaria. Un comentariu foarte bun.

   Reply
  2. 8.2

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023