01 decembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Alex

  Ce face PK in Tudor Vladimirescu este doar un mic exemplu de cum ar trebui facuta o regenerare urbana. Intr-un oras normal toate zonele industriale ar trebui sa fie relocate in 2-3 parcuri special amenajate (exemplu fostul CED Sud). Toate halele, fabricile si spatiile logistice care sunt de-a lungul caii ferate ar putea fi inlocuite de proiecte mixed-use, zone rezidentiale, comerciale, office, institutii publice, parcuri s.a.m.d.

  Problemele sunt sutele de proprietari si parcele cu care primaria si eventualii investitori mari ar trebui sa negocieze iar apoi sa existe niste PUZ/PUD-uri bine puse la punct care daca ar exista initial, proiectele ar putea fi realizate pe viitor intr-un mod etapizat.

  Reply
 2. 2

  NIR

  „După ce investitorul a demonstat punct cu punct toate acuzele aduse de către anumite ONG-uri, Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş a emis acordul de mediu necesar pentru Planul Urbanistic Zonal, în vederea construirii complexului comercial, precum şi a ansamblului rezidenţial şi a pasajului. N-a fost suficient. S-a ajuns la proces, dezvoltatorul câştigând, în primă instanţă.”
  …. Multe ONG-uri sunt nu numai degeaba – adica pe zero, sunt pe dedesubt, sunt niste capuse scarboase ! Si, mai ales, periculoase. Este democratie, si este bine sa fie asa si nu altfel . Dar, nici nu trebuie sa accepti, ca prostul, sa te incaiere capusele scarboase !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.