Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Pilat din Pont (Pontius Pilatus)-Guvernator al Iudeei (26-36) s-a spălat pe mâini , ritualic, în fața mulțimii de palestinieni , după osândirea lui Isus şi eliberarea lui Barabas ! (?)…

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  În privința Premiilor de Excelență mă abțin și am motive foarte serioase (să nu ne ascundem după deget, le știți și dvs. foarte bine). Pentru Monografia comunelor, jos pălăria! P.S. În calitate de sprijinitor continuu al acestui ziar, consider că am dreptul de a spune ceea ce gândesc. P.P.S. Poate că ar fi trebuit sa fie instituit un premiu și pentru comentatorul cel mai obiectiv și cel mai loial ( este evident că nu mă refer la mine).

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Completare: decernarea premiilor de excelență poate conduce la o emulație în activitatea persoanelor/personalităților care au un rol major în dezvoltarea și modernizarea județului nostru. Reținerea mea se referea la o anumită repetabilitate în timp a funcțiilor și a numelor premiate (a se vedea evoluția acestora în timp) dar și la un criteriu susceptibil de a conține note subiective (număr de taloane). Propunere: la anul să introduceți, pe lângă cel din prezent, și alte criterii (cu punctaj final calculat prin medie ponderată). Am rămas plăcut surprins de faptul că, deși comentariul meu anterior era relativ critic la adresa unui editorial al ,,patronului”, totuși administratorii (în fapt cred că mai degrabă administratorul) site-ului nu m-au cenzurat. Un ziar adevărat!

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Administratorul site-ului ARGEŞUL, domnul George Olteanu, a dovedit şi dovedeşte tuturor că are spirit universitar(acolo unde este prof. dr) !

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023