3 Comentarii

 1. 1

  MARIN

  Mai lăsați reclama asta prostească „Locuri de muncă sunt, dar nu le vrea nimeni!”
  Spuneți mai bine adevărul: locuri de muncă sunt, dar sunt foarte prost plătite sau aproape deloc
  Toți patronii se vaită că nu mai vrea nimeni să le muncească gratis.
  Probabil, că a venit momentul ca patronii să treacă la muncă și să se angajeze între ei, să vadă și ei ce înseamnă ca după o zi de muncă să te duci acasă și să n-ai ce pune pe masă la copii, că restul s-a dus pe chirie , întreținere etc.
  Treaba cu vietnamezii de afară care muncesc în România este bună și viabilă deoarece conform legislației europene sunt angajați cu salarii nete de la 35 milioane în sus.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Soluția este simpla.Deveniti intai vietnamezi! Domnul Marin are dreptate in ceea ce spune.Sunt locuri de munca ,dar foarte prost platite.Se cere foarte mult angajatului,pe bani putini.Am foarte multe exemple.In același timp oamenii din conducere,bugetari,nu merita nici 50 %din salarii,iar unele categorii sociale au depășit ,prin salariu, orice limita a bunului simt.

  Reply
  1. 2.1

   Imre

   Aveți perfectă dreptate!
   Sunt bugetari care merg la servici nu atât de mult pentru salariu, cât pentru șpaga cea de toate zilele combinată cu parandărătul aferent funcției.
   De multe ori șpaga și parandarătul sunt de zeci de ori mai mari decât salariul respectiv (de multe ori și acela astronomic). Ca să nu mai vorbim că respectivii șpăgari tratează subalternii ca pe niște negrii de pe plantația proprie.
   Caz concret:
   agentul 007 (de șa Consiliul Județean)
   agentul 007 bis, pentru cunoscători în acte figurează sub numele de Tudosoiu Dumitru cel cu palat și un început de alt palat.
   etc.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.