Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un muzeu despre „fenomenul Pitesti” , sunt multi argeseni care nici nu stiu ce este

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Dacă vreți să aflați unde duce tunelul nu va aventurați voi ci întrebati la Primarie,adică PSDul (dintotdeauna la putere în bietul oraș Pitești).Daca or răspunde ceva inteligibil că ori habar nu au ori e secret,in caz ca e ceva legat de adăposturi.Doar nu credeați ca adăposturile sunt pentru toți fraierii…Sa spună tuturor și la o adică să nu mai aibă ei loc ?Sunt pt nomenclatura comunisto-securista aciuata din 89 in PSD !Și cica aia a fost Revoluție când am scapat de Dracu și l-au pus prostii de români pe tacsu in frunte…Că și acum când ai mai hoți ,puturoasi și săraci cu duhul votează PSD,adică cam 30% dintre noi(in Pitești e mai grav).
  Și legat de halul în care arată pasajul,tot Primăria să răspundă ca pasajele nu sunt private.Ce face cu banul public și de ce nu exista și acolo lucrări de întreținere periodice?Așteaptă să se surpe tot și eventual să prindă și ceva oameni sub el?Că nu mai merge comerțul acolo,este alt subiect că nu chiriașii întrețineau…Da acolo era parcă o toaletă publica,f bine venita știind că mafia PSD nu e interesata de civilizație și nu a făcut decât vreo 2,3 in peste 30 de ani cu banii cu care ar fi putut face vreo 10(șpaga inclusa).Orice ar merge acolo ,nu doar comerț,daca Miliția PSDista ar da amenzi pt traversare pe sus(loc nepermis).Atunci ar trece lumea pe sub,civilizat și ar descoperi un magazin de bijuterii,reparatii ceasuri,un bar cochet,etc.Vara cred că te pitești bine acolo…Lucrurile se lega dar nu în mintea lejera a votanților PSD.Omul cinstit, sufletist,capabil și muncitor al vezi de departe doar dacă și tu ești asa și nu seamănă deloc cu înfumuratul de Gentea.Sper ca hidoșenia să dispară chiar și din oraș nu doar de la primărie…Slava Romania !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Intrebati pe primar, ca un gospodar ce de crede, ii place? Si mai vrea sa- l votam. Merită??? Ne-am saturat de terenuri de sport, dar de aspecrul acestui oras?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!