Related Articles

13 Comentarii

 1. 1

  Virgil Savu

  Episcopia Argesului de ce nu face locuințe sociale? Nu are bani? Știu că salariul episcopului e destul de mare, vreo două sute de milioane de lei vechi…Tot pe bieții preoți e greul. Cinste părintelui Ion Popescu, cu adevărat Omul lui Dumnezeu. Să-l ajutăm și noi cu ce putem, măcar cu o încurajare, dacă nu avem bani să cumpărăm și noi o cărămidă pentru capelă și locuințele sociale.

  Reply
 2. 2

  Mara mihaela

  Cinste si recunostinta preotului POPESCU ION DUMNEZEU sa i dea sanatate si sa si indeplineasca misiunea data de bunul Dumnezeu !

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Felicitari! Sper ca initiativa va fi contagioasa….incit si alti prelati cu posibilitati…sa faca acelasi lucru……

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Un om deosebit! A fost profesorul mamei mele, la Teologie.

  Reply
 4. 4

  Nely

  Un Dascăl Adevărat, un Om de un Mare Caracter, un Preot Desăvarşit, cu un Har şi un Dar absolut Divin. Acesta este Preotul, Profesorul şi Parohul Bisericii Sf. Ioan Botezătorul-Piteşti-ION POPESCU. Felicitări pentru tot ce realizați si mult succes.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Bine punctat!…Asa este acest preot paroh şi dascăl (chiar decan) la „Fabrica de popi” de la Upit , cea mai mare din România sub decanatul său de 8 ani bătuți pe muchia unor dosare de CORUPȚIE (răsunătoare) la DNA , că întradevăr Balanța era dezechilibrată bine/rău între Har (oferit) & DAR (Primit)! Dealtfel, Fabrica de popi a şi fost închisă de BOR acum câțiva-puțini- ani ! A rămas din ea doar un „atelier” de…cântăreți/artişti&pictori de biserici sub Harul ÎPS Calinic ! …
   Se aude că DNA lucrează (in secret) la un nou megaDOSAR ! …Piei, Drace !

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Ok, esti invidios am inteles. Ce legatura are cu cantina si locuintele pentru saraci, este un lucru bun.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     „Ăsta e omul” (care le face) ! Vorba ziaristului Smsoreanu (absolvent al Facultății de Teologie a UPIT, fără sa fi călcat pe la cursuri !?) : Dacă insistați, dezoltăm (cu acte, martori şi alte dovezi materiale!
     Ce interese are site-ul ARGEŞUL prin ziaristul Ed. Tomaziu ? Dar „echipa de zgomote”(securişti) din jurul Episcopiei Argeșului şi Muscelului ?!! …(Poate pt. că preotul prof. univ. dr.Ion Popescu a fost Conducătorul de doctorat a ÎPS CALINIC ?!!)…În timp ce preotul Mărioara Constantin este …surghiunit !!! RUŞINE !…

     Reply
     1. 4.1.1.1.1

      Cetatean

      Nu cred că are doctorat….
      😀

 5. 5

  George Ionescu

  Să sprijinim acest megaproiect, ce ziceți? Fiecare leu contează. Cine nu are să vină să ajute cu brațele, iar femeile să aducă mâncare muncitorilor! Să văd acum dacă aveți credință și faceți toate astea pentru Hristos!

  Reply
 6. 6

  P. Istrati

  Din pensia mea am să dau un sac de ciment și o mică sumă de bani ca să le fie cumpărată mâncare muncitorilor pentru o zi. Dacă ar face toți pitrștenii așa ceva, locuințele și capela ar fi gata în două-trei luni dacă nu plouă. Chiar sunt curios, cine o să mai sară în ajutor și-mi va urma exemplul. Dacă ați renunța la câteva pachete de țigări (iarba dracului) ați putea să luați și voi un sac, doi cu ciment dar vă ține Satana legați!

  Reply
 7. 7

  anonim

  mai traieste spagarul asta ?

  Reply
 8. 8

  Cetatean

  Eu nu mai pricep…
  Când preoții nu fac, oamenii strigă.
  Când construiesc le găsesc nod în papură, sau îi atacă personal.

  Tot ce se construiește pe lângă o biserică rămâne comunității …nu pleacă popa cu ele acasă. (Indiferent cum îl cheamă sau ce a făcut corect sau greșit în viață.)

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!