21 octombrie, 2020
ad

Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Lasa-l dracu de referendum si familia cum a fost de la Decebal incoace!Daca mai faceti prostii cum ati facut pana acum ,s-ar putea sa prinzi un referendum de demitere.

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  Pe când era primar, prin 2004, Piratul Matrafoxat cum îl numesc unii, eu îi zic domnul Băsescu, spunea că 20% dintre români sunt homosexuali (are el informații). Nu l-am crezut atunci, acum, cine știe, făcând parte din U.E., poate ne-om fi molipsit și noi. Lăsând gluma la o parte, sunt de acord că trebuie organizat un referendum pentru modificarea Constituției dar nu numai pentru această problemă (în fond minoră, românii fiind, în general, sănătoși la cap). Sunt multe alte aspecte grave, dureroase și neclare în Constituție legate de rolul Președintelui, organizarea și funcționarea Parlamentului, a Guvernului, a Autorității judecătorești, ce fel de republică suntem, semiprezidențială sau semiparlamentară, etc., probleme care bulversează de mult timp România și-i înverșunează pe cetățeni.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Mai stiti ceva de Parlamentul acela cu 300 de membri? Ma indoiesc ca nu stiti dvs. ce fel de republica suntem ,ce presedinte si ce parlament avem!? Nu le mai dati asa greu! Cu acelasi respect,va salut!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Asa e cand esti indragostit. In loc sa clarifici notiuni pentru majoritatea populatiei, faci referendum pentru niste anomalii sexuale reprezentate de cateva sute de homosexuali. pe deasupra mai si spui ca in Uniunea Europeana nu exista un consens in aceasta directie. Mai bine faci un referendum sa ne intrebi daca mai vrem alimente otravite si marfuri contrafacute.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Peste 3 milioane de români au cerut (prin semnătură !) organizarea unui Referendum pentru modificarea definiției FAMILIEI (modificare în Constituția României ) .
   Referendumul este, deci, obligatoriu !
   În primul rând pentru că organizarea lui au cerut-o, cf. Legii (Constituției), românii şi abia apoi DRAGNEA şi PSD ! Nu e meritul lui DRAGNEA , Referendumul respectiv ! DRAGNEA „culege” doar ponoasele (huiduielile !) puriştilor şi… „curiştilor” !

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Peste 3 milioane de români nu știu ce înseamnă homosexuali și lesbiene.Sunt milioane de romani care nu știu în ce țară locuiesc și unde e creierul.Asa că lasă vrăjeală!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   „Felicitări” pentru că dovedeşti că eşti ca „teleenciclipedia” când e vorba de tine(homosexuali, lesbiene !). Cât despre țara în care locuieşti tu (?!), noi, românii cu creierul aşezat de Dumnezeu la locul lui, trăim în România , pe care tu poate ai vrea-o altfel de cum e ea, cu religia creştină ortodoxă (anti căsătorie între doi bărbați sau două femei ! )
   AŞA sunt românii normali la cap (cu creierul la locul lui).
   Plus că habar n-ai că DEMOCRAȚIA înseamnă puterea majorității/poporului !
   Parcă ai fi Iohannis când disprețuieşti pe românii din România pentru că țin la obiceiurile lor (inclusiv la căsătoria definită în Constituția României doar uniune între un bărbat şi o femeie (ca să înțelegi şi tu,…”de sex diferit” !… E clar ?

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Nu ati inteles nimic domnu. Nu e vorba unde locuiesc eu. Era la mintea cocosului ca nu trebuie si nu-i intereseaza pe romani unde traiesc eu. Aici e vorba ca nu stiu unde locuiesc ei ,nu stiu cum se cheama tara unde traiesc ei. Asa nu stiu romanii nici unde se afla creierul lor si la ce ii ajuta!? Uitati-va la reportajele din emisiunea „Vax populi” a lui Razvan Anghelescu si vedeti ce raspund romanii!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Hai, nu mai fi aşa de cătrănit ! Uite, ca o consolare , toți(aproape!) HOMOSEXUALII nespălați (adică „certați cu apa şi săpunul”) şi-au lăsat şi barbă (ca să le spună lumea „nepoții lui Burebista” sau #homo ) … Şi să-şi piardă „urma” printre ceilalți nespălați(bărboşi), mult mai numeroşi azi decât pe vremea războaielor daco-române !

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   În plus ,aproape toate lesbienele (de la noi) ,sub imperiul NEVOII , pe lângă DUREREA de a se angaja la munca heterosexuală/prostituție (numită „produs nonstop”!),prin toate parcările auto (existente şi promise !) sunt obligate azi de „nevoia” de Peşte să meargă şi la pescuit !
   Şi să devină „blonde” când pun mâna pe undiță , ca să-şi piardă urma printre celelalte turiste (doar) ! Păcate !!!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.