23 februarie, 2020

Related Articles

19 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Acest Savu GHEORGHE, cică pensionar MFA si ziarist local la ARGEŞUL, este cuprins uneori şi de porniri, refulate îndelung şi tulbure, spre „phallyca” Putere politică („afrodisiacă”-vorba sexologilor psihologi, „dyonisiacă”, vorba lui L.Blaga), defulate mult prea des şi apăsat în fața monumentului bronzat şi asexuat, de Statuie supraponderală, deformată din pricina miscarii…de revoluție (odată cu Pământul în jurul Soarelui – peste 50!), al expiratei Pushyca, surogat de Afrodita (Neagra Vineri, cum o „blesteamă” Eminescu, într-o Scrisoare-poem deschis, pe frumoasa şi „vițioasa” Veronica Micle, unguroaica picantă de Năsăud, care îl confunda „intens” pe Geniu cu „comedianul” Caragiale, ba, în tinerețea ei minoră, şi cu directorii de studii „de la Iaşi”, Ştefan şi Titu) şi după trecerea anilor… de la dezvelire/inaugurare…dar şi de multele impulsuri/ MB, „taxate”/consumate de relația ei, simultana, cu 2doi Zei din primii 12 ai Olimpului- Ares(războinicul) şi Hermes(„mesagerul”… din cocotier!)… Ziaristul , în mintea lui călăuzită de o muză închipuită (de el doar!) drept cunoscătoare a mithului lui Orfeu şi Euridice şi mai ales a personalității mithologice polivalente („prolixe” , zic „unele”!) a celor 2doi-Ares şi Hermes,- încearcă să mai înmoaie „limba (lui) …de lemn” ca să nu mai provoace cine ştie ce „mişcări telurice”…de suprafață pe „teritoriile” celor mai vechi meseriaşe din lume…partidele politice şi… programele lor care provoacă …”orgasm alegător” !…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Psihanalitic, faptul că numai numele i l-ai scris cu litere mari inseamna că esti obsedat de el. Ce-ar fi sa-i dai o întâlnire!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Interpretarea ta „psihanalitică”, din comentariu, este valabilă şi se aplică dd. o.ar de…frică şi numai în…Şcoala Specială …de Reeducare pe care (nici pe asta) n-ai terminat-o ! Altfel, „întâlnire”…poți şi TU !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  „Limba de lemn” este de foarte mare ajutor politicianului român.
  Dacă nu ar utiliza „limba de lemn”, politicienii și-ar dezvălui singuri caracterul (urât), hoția și preacurvia pe care o poartă.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Limba de lemn a făcut și continuă să facă mult rău.
   În spatele limbii de lemn se găsește un caracter de trădător, șarlatan, s.a.

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Alegătorii au penalizat PSD.ul pentru simplu motiv că PSD.ul vorbește altă limbă decât cea utilizată de marea masă de oameni de rând

  Reply
 5. 5

  marin

  Nu știu cine mai ascultă discursurile liderilor!! Numai Vadim Tudor mai făcea audiență! Și apoi … fapte, nu vorbe! Autostrăzi, drumuri asfaltate prin satele îmbătrânite, canalizare, apă potabilă, spitale (fără să așteptăm la nesfârșit în fața ușilor) … fonduri atrase prin proiecte cu finanțare europeană și materializate în proiecte viabile, în beneficiul tuturor, nu doar pentru campanie electorală … și nici nu e nevoie să vorbească în mass media; e suficient să ne delectăm cu imagini și să ne folosim de infrastructură!
  Cred că oamenii care au o coerență în exprimare nu sunt implicați în politică.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Trebuie să rcunoaştem că tare bună pentru…”politică”, in viața reală …cu vecinii binevoitoare este gospodina Geta în vaporosul ei capot de „deftină inflorată”. (nici nu contează „coloarea”) care o menține…”coerenta”când îi aplică cu limba ei „de lemn” …destul de elocvent/a, dar „de afară”, câte o lozincă imbărbătătoare …prin uşa de la baie, doar întredeschisă, „masculului Gică” , spălătorul manual de chiloți de damă XXXL…în chiuvetă : „Bagă GICUȚĂ,…BAGĂ (mare!),…că şi MÂINE…mai ai O…TURĂ”😠😛😜 !!!

   Reply
   1. 5.1.1

    Marcu

    Măi nene N. Bunu, mai bântui mult pe aici cu limbajul tău de om (vorba vine!) anormal? Te legi de toată lumea, ți s-a făcut de cucuie?

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Cumpără, bre, Mărcuță, maşină de spălat …chiloții doamnei, pensionarule de stat degeaba !…Du-te şi tu la pescuit cu ea, nu mai aştepta…ce …”produsul” de la ea, că mori de foame …”samuraiule” în sandale de gumă de mestecat ! Şi mai du-te şi tu pe la o…Biserică, mai roagă-te, poate capeți şi tu…vreun rând de țoale…”ceva”. („acolo”, nu vine de la „alcool”) !…

     Reply
    2. 5.1.1.2

     Anonim

     Chemați-l/o pe Boni. Ăsta/Asta e nașul lui. Știe cum să-l ia, pe departe, unduios, și pe urmă îi dă, scurt, peste bot de schelălăie ca un cățel umil și face sluj ca Bubico. Nu, nu-l aruncăm (încă) din tren.

     Reply
     1. 5.1.1.2.1

      Anonim

      Ce să faci tu, Pussy, o artistă şi o poetă a pastelului, cu „Ciulinii Bărăganului”(Panait Istrati) nedepilații/nedepilatele sau cu „Hamal în port” (Alexandru Sahia), rellu & costty mutând, târâş pe linoleum, şifonierul din lemn de nuc bătrân… şi lumea lui ?! …Adu-ți aminte cum …stai, tu întinsă, în n é g l i g é ca madame Recamiére, pozând lui Renoir şi ascultând ca într-o altă lume P r e l u d i u l la După-amiaza unui faun a lui Caude Debussy ,cu un pahar elegant de cogniac N a p o l e o n …în mână, în timp ce la Londra, Simona o…chinuie …pe iarba de la Wimbledon pe Serena numai în passing shoot-uri, rally-uri, voeu-uri, top spin-uri, backhand (rever) & cross, ace, drive etc. ,pe…Salariala… SALATIERĂ ! Câtă distincție şi eleganță emani spre Smart TV, Marchiză !

 6. 6

  Anonim

  Limba de lemn este, totuși, de esență tare. Ce te faci însă cu actualul limbaj de plastic al occidentalilor. Îi asculți, ești încântat și pe urmă observi că, în fond, nu au spus nimic memorabil.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Până la occidentali ne omoară ai noștri politicieni.
   Este foarte grav dacă am ajuns să vedem paiul din ochiul străinului și nu vedem bârna din ochiul nostru.

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Corect, dar, totuși, însă…

    Reply
   2. 6.1.2

    Anonim

    Până să plângem de milă occidentalilor, ar fi bine să ne plângem nouă de milă, că suntem într-un rahat cu mult mai mare decât al lor.
    Nu are sens să sperăm ca bunicii că vor veni americanii să ne salveze.
    Americanii dacă vin , își văd propriile interese.
    Idem rușii,.
    Și nu în ultimul rând politicianul român, indiferent de culoarea politică, nu este nimic altceva decât cancerul României.

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Domnilor, atât timp cat agricultorul roman nu primește nici jumătate din subvențiile unui agricultor francez, nu-mi vorbiți mie de occidentali.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Singurii vinovați sunt politicienii români și nu occidentali.
   Totul se datorează burților tot mai crescute ale politicienilor români.
   Si cum există un echilibru, atâta timp cât burta unora crește, în mod sigur burta unora scade.
   Faptul că scade tocmai burta celor care muncesc, nu trebuie să ne mire. Acest fenomen se întâmplă din 90 până în prezent și cum românul este precum mămăliga care nu face niciodată explozie, fenomenul va continua.

   Reply
  2. 7.2

   Anonim

   Mulțumiți- le politicienilor români și nu celor occidentali

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.