Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Puisor

  ASA da vorbiti si de acel liberar guraliv, acela cu naveta! Va rugam colegu. Rates Bogdan e o Curvita mica care va pica.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Cred că ați făcut un pleonasm.
   Orice politician este o curvă.
   Privitor la partea cu picatul, nu am auzit până în prezent ca un politician să pice, cu excepția lui Boc care a căzut de pe scenă când a ocolit-o pe doamna politician ministru Cati.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  R.B. un alt oportunist. Face figuratie

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Daca liberării se lăsa pe mana lui r.b. atunci e vai de ei. Vor pierde si ce au câștigat pana acum.

  Reply
 4. 4

  anonim

  Rareș bogdan acum cativa ani ii înjură pe cei de la PNL acum le face campanie electorală. Pun pariu ca peste 6 luni se cearta cu iei. fuge.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Interesanta si adevarata este ideea cu Codruta Kovesi!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  „Nu trageți în Gheorghe Savu” ! El, săracu, n-are nici o vină !…Comentatorii, pur şi simplu, mai au şi altă treabă (decât să „critice” inutil…pe unu ca el) !

  Reply
 7. 7

  marin

  Foarte interesant! mi-a plăcut fragemtul acesta! poate fi o temă de reflecție! ,,Lumea veche se prăbuşeşte. Bate ceasul naţiunilor care ştiu ce vor. Ce este actuala Anglie? O naţiune îmbătrânită! Ce este actuala Germanie? Naţiunea care se erijează în campioana libertăţii, dar care urmăreşte propria sa zonă de interese, să nu spun „spaţiu vital”. Franţa o imită de aproape. Iar în hora aceasta este atrasă şi Rusia. Aceste ţări conduc astăzi Uniunea Europeană, ducând în interiorul alianţei o politică de dominaţie a ţărilor mai puţin pregătite să le concureze economic.”

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023