Înscriere creșă lat

Related Articles

28 Comentarii

 1. 1

  Rumburak

  Si uite asa, Ioana Ileana Bratianu s-ar rasuci in mormant daca tanarul student aflat in originea cercului descris de tinerii prieteni liberali ar stii ca dupa schimbul de documente de arhiva, peste nici 30 de ani , acesta confunda liberalismul cu liberarea lui Dragnea. Nimic nu poate fi mai inaltator ca periodic si impotriva naturii un admirator al familiei Bratienilor sa ajunga sa critice doctrina liberala folosind ca argumente arestarea celui mai mare mafiot an-titre, fost presedinte social-democrat. Nu o face oricum ci printr-o serie de critici adresate sistemului liberal coborate in mizeria ciumei rosii. Astfel ca distinsul filozof, sociolog, economist, scriitor, istoric, analist si futurolog s.a.m.d. combate liberalismul ca doctrina din perspectiva luptelor intestine pentru suprematie din cadrul Mafiei PSD. Asa ajunge dl.Savu sa devina avocatul diavolului arbitrand undeva in latrinele ciumei rosii deciziile Veoricai dupa arestarea lui Dragnea. Si o face cu aplomb ca intr-un stabor constituit ad-hoc de doua ori pe saptamana unde in ring se afla personaje gen Al Capone, John Gotti, Carlo Gambino, Lucky Luciano sau Pablo Escobar iar el este Justitia Divina a-tot-cunoscatoare de dreptate si adevar. Numai devreme de cateva zile, adulatul partid stat a reusit cea mai mare inflatie din Europa, apoi a propus impozitarea pensiilor speciale ( atentie d-le Savu ca daca trece esti vizat ), si dobitocia suprema numita taxa pentru intretinerea parintilor si bunicilor…Ele sunt bagatele pe langa intalnirea pe care a avut-o o mare doamna aflata acum in pamant cu gandacul rosu de gradina. Aste joi si trebuia sa taci…

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Alt nebun! Am scăpat de Dily Ghilimele, care nu mai are loc aici dar combate la fel de inept alte articole, și am dat peste unul care pare normal la cap dar cipul implantat îl trădează din când în când (hal de exprimare: ,,latrinele ciumei roșii”, ,,gândacul roșu de grădină”). Băi, acesta, specimene ca tine și ca actualii ,,liberali” vopsiți, fără afaceri proprii consistente, sinecuriști (sună ca dracu’!), fără nicio doctrină (doar puparea în fund a unei cucoane sulemenite cu o spoială de așa-zisă democrație, numită U.E. care ne consideră retardați) distrug orice idee de liberalism românesc. Cercetează-l puțin pe marele liberal Rareș Bogdan, o flașnetă obositoare și ai să vezi ,,principiile” economice ale acestuia. Vai de voi, servitorilor!

   Reply
   1. 1.1.1

    Rumburak

    Nu stiu de ce am sentimentul ca ori de cate ori calc pe Savu observ ca de fapt calc in Boni….

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Boni

     Te devoalezi că ți-e gândul la ce îți place, scatofagule! Vino cu argumente, nu mai îngurgita ce nu trebuie.

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      De fapt, BONI, tu înghiți …în sec !

   2. 1.1.2

    Anonim

    Iar… BONI !…Ce plictiseală !!!

    Reply
    1. 1.1.2.1

     Anonim

     Bine, o să-i spun să nu mai discute cu tomberoniști, își strică stilul…

     Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Poate nu ai inteles , Rumbi…si cum o mai fi, pe Savu il cunosc bine, el ni apăra o doctrina sau alta, ci niste principii. Dar se pare ca tu nu ai principii si Dragnea putea sa fie arestat imediat după eșecul de la alegerile europarlamentare. Dar, ma gândesc, daca Dragnea câștiga aceste alegeri mai era arestat? Tu ce zici, conform doctrinei tale de anti-ciuma roșie?

   Reply
 2. 2

  Diocletian

  E greu sa aperi niste principii morale daca iti lipseste morala. Si majoritatea politicienilor nostri nu fac decat sa isi urmareasca propriul interes. Inca nu am vazut nici unul care sa se apropie de realizarile Bratienilor .
  Marile partide intra-adevar racolesc societatea pe cind cele mici ciugulesc in functie de cum bate vantul oportinitatilor, ba pe dreapta ba pe stanga si uneori si pe centru.
  Si marile partide au dat oameni mari si in politica si individual despre care inca se vorbeste chiar si acum dar oamenii mici ai zilelor noastre sunt meteori pe scena politicii si a vietii.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnilor, cred ca am înnebunit cu toții, cum sa ne dam județul pe mana lui Miutescu? Chiar daca e roșu, il prefer așa, decât de culoare.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Doamne, ce plictiseală ! De când cu dezinsecția avia-sanitară la ore studiate/@uditate, nici țânțarii nu mai zboară şi nu se mai vor aduşi de la pescuit…”la țară”, în acest secular Târg prăfuit de vite ,unde noaptea a rămas doar a nimfelelor bronzate HB (H, de la „hoasşte”…B, de la „obosite”/”expirate”!)?…
  Speranța tuturor să scape de năduf şi de plictis… pe acest site era editorialul lui bâtu Savu, la rubrica „un liberal …pe timpuri VS. liberalismul de coloare…roşie” (roşul face parte din cele 3 – alături de albastru şi galben-care împreună sunt baza tuturor „nuanțelor”)… În reacția(chimică) de SINTEZĂ de azi a lipsit/ lipseşte „catalizatorul” ! Doar în prezența CATALIZATORULUI (moral şi de cultură) , deşi nu este parte din produsul final, reacția (chimică) se declanşează/are loc …Altfel, nu !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Cumințel, cumințel…eee, frica păzește bostănăria!

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Catalizatorul diliu…

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Ştiu, am greşit față de tzyne când ți-am exagerat/supraevaluat potențialul „dorintelor refulate”(Freud) de „cunoaştere abisală”(Blaga), a „sensului simbolic”(Cassirer) al „structurilor transcendentale ale cunoaşterii”(Kant) şi am făcut abstracție de „Momentul limbajului”(Sprachdenkmal-Dilthey), plătind rabat pt. „fondul (tău) aperceptiv”(Ricoeur) când prea mic şi când prea mare, fiind eu convins că o să-ți facă plăcere o noapte în bibliotecă, dacă vei face şi puțină Hermeneutică tradidițională cu fondatorul acestei metode filosofice (Schleiermacher) de interpretare/traducere a abrevierilor înscrise pe plăcuțele de înmatriculare ale autoturismelor suedeze Volvo.
  Kaufmann, E. Batti, spun despre tzyne, Pushico, …era să uit, chiar şi Mircea Eliade, că eşti o MARE…”curajoasă” !

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Iar ai dat cu mucii în fasole. Dacă ți-a plăcut ce scrie pe plăcuța cu pricina, ia-o…acasă (dacă vrea ,,suedezu” să ți-o dea).

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Hobie mihi cras tibi !

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     …hodie…Și azi și mâine, mereu, doar pentru dumneavoastră!

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Anonim

      Cras do, non hodie, sic nego adidie. Dar eu aş fi vrut să răspundă muza, nu …gestionare de aprozar !

  2. 5.2

   Anonim

   Degeaba se screme ,,latinistul”, iar scrie greșit. În plus, ar vrea el să fie gestionar la aprozar dar nu e în stare pentru că nu le are (nici) cu ,,armetica”.

   Reply
   1. 5.2.1

    Anonim

    Doamna „aprozaristă”, tu mai bine stropeşte morcovul @la l-a vremea potrivită, nu te baza pe …găina ta veştejită ,că iar rămâi cu ciorba aia reîncălzită…nevândută !

    Reply
    1. 5.2.1.1

     Anonim

     Domne, degeaba te dai cocoș, văd că o încasezi ,,ceas de ceas și în proporție de masă”, ți-ai găsit nașul/nașa!

     Reply
   2. 5.2.2

    Anonim

    Până una-alta, nici dracu’ nu comentează „editorialu’ lu’Savu”, că… „n-are ce” !

    Reply
    1. 5.2.2.1

     Anonim

     Ba daaaa…e prea deștept pentru niște unii…În plus, dacă nu ar exista aceste editoriale, unde am găsi noi locul să ne mai râdem…

     Reply
     1. 5.2.2.1.1

      Anonim

      E ca dimineața…când te trezeşti si-ti vezi „mascula”-nevastă …”garată” pe dreapta. Da, ea este …care te-a gazat şi azi-noapte.SUPRAPONDERALA de peste 150 kile dar …”mignionă”,la 1,40,…”nimf㔺atirată, ca tortul …de biscuiți, nedepilată dar mustăcioasă ca Vladimirescu la ‘821, expirata,…de peste 50, nemachiată si cu ochii obosiți de atâtea injecții cu…” tărie” făcute la …serviciu, schimbul 3 , de unde vine cu…minimu’ de …economie ! Şi te întrebi atunci , cum dracului te-ai mai culcat lângă un…monument istoric şi dacă tot ai stat la Masa Tăcerii , ca Iohannis la Târgu Jiu , cum mai poți să te ridici …nu pentru, ci „în contra” !??…

 6. 6

  Ilincauta

  Ce articol de clasa 0. Si un unul care multe capre cred ca stie mai bine ce este un articol. Aici suna a laba

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Domnule B., comentariul de mai sus, Ilincuta, este al unui contabil. Ce ziceti?

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Ai auzit?, cică te dă afară. Ești contabil? Sau socotitor? Tu ești ăla cu naveta caprelor? Măi nene, am mai văzut proști dar se pare că am dat peste un campion.

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Bre, vorbește lumea că cică ai fi contabil. Nu-mi vine a crede. Le faci tagma de râs. După ce că ești analfabet mai ai și vicii. Nici de căprar nu ai ,,experiența” necesară; cine stie ce-ți mai trece prin cap. Eu te-aș da afară imediat pentru port ilegal de creier. Mă mai gândesc!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!