08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Strafor

  Sefu? care liberali? Despre ce vorbesti Maria Ta? Hai sa-ti explice io cum sta treaba. La galbejiti sunt mari probleme intestine. Ca si la voi in redactie, numa ca la astia treaba e cangrenata rau in sensul in care Muitescu ar vrea sa-i lase pe sclavi sa-si imparta destinele cu cutitul pe masa iar el sa sodomizeze un minister ceva ( apropo este expert in inventica portelanului. El fiind elefantul din magazin). Acuma intervine si o problema de fond in in sensul in care omul este nu doar bata dar are si uriesesti probleme de sanatate la mansarda. Niste conducte care s-au spart in lobul care raspunde de inteligenta…chestii lumesti pana la urma. Ca duce mana la gura crezand ca se sterge la fund asta este uman dar sa elimini pe cei mai buni si sa pui niste antevorbitori asta suna a secere violata de ciocan. In fine. Mare sef…Uite ce te roaga tati. Nu te mai lua nici de ratatii galbeni, nici de cei rosii si nici de cei albastri. Nu te priceputeanu la politica de arges din simplul motiv ca asta nu este politica. Este wc-ul garii iar matale nu ai absolut niciun motiv sa iti stergi degetul pe faianta facand celebre astfel de mizerii. Daca tot vrei Maria ta sa scrii despre un domeniu absolut abstract care in ultima vreme te-a ,,devenit” autoimun, hai sa faci o poveste despre devalizarea judetului arges. Dupa ce treci Bac-ul cu asta te invit la o disertatie despre cum s-au topit padurile argesene. Apoi usor usor ai sa ajungi la originea speciilor, vorba lui Darwin. Adica la Nicolescu, Dumitrescu, Ionica, Capatana, Pendiuc, Mihailescu etc.,

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Romanii au transmis prin vot ca nu mai sunt usor de manipulat.Cei batrani se duc incetisor iar ceilalti au acces la internet si alte surse alternative de informare.In plus multi pleaca in occident, isi mai duc si familiile in vizita deci o alta mare lovitura celor ce inca manipuleaza prin Romania.Daca politicienii si ziaristii nu realizeaza acest lucru este ceva asemanator cu BiserIca care nu intelege ca are nevoie de reformare.Oamenii s-au trezit domnule,mare atentie de acum incolo la ceea ce scrieti pentru ca publicul este mult mai informat si cunoscator.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Daaaaa, nu ne vine să credem ce fac leșinații gălbejiți.

    Reply
   2. 1.1.2

    un cititor

    Daca merg in occident sunt automat mai destepti ? Esti in mare eroare domnule.Majoritatea merg acolo la munca de jos si iau de buna doar ce li inoculeaza de cei interesati. Cat despre manipulare cea mai evidenta este prin internet si alte surse cum la spuneti unde majoritatea citesc doar titlurile,pe care unii ,culmea ,nici nu se obosesc sa le verifice.

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Tată mare/tataie, hotărăşte-te odată : „Strafor” sau „Startfor” (!?) , că amândouă, nu in cap ul tău !… Vai de țară ! Aia… care tolerează, pe banii ei, un analfabet funcțional, ca tzyne, pensionat anticipat …din „motive… de economie” !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.