Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  ION

  Din păcate noi nu mai suntem o naţiune.
  Atâta timp cât peste 5 milioane de români (mai bine de 40% din forta reală de muncă a României) a plecat de bună voie în ţări străine, de prea mult bine făurit în propria ţară de politicieni, România nu mai există.
  La acest moment nu mai putem vorbi de patriotism.
  Simplu cetăţean a fost furat pe toate căile posibile şi de bruma de sărăcie pe care o mai avea.
  Ce mai poate să apere la acest moment simplu cetăţean? Să apere avuţia adunată de hoţii de politicieni?
  Oare, nu este mai bine să- i lăsăm pe politicieni să- şi apere singuri avuţia?
  Oare, de ce simplu cetăţean ar trebui să – şi rişte viaţa ca să apere avuţia şi naţia politicienilor.
  Oare ce este mai periculos: un hoț și borfaș de politician român sau un amic și vecin ungur?
  Vrajba creată între românul de rând și ungurul de rând are la bază doar politicianul român, care trebuie să lase impresia că tot timpul sunt alții de vină și năvălesc ungurii peste noi.
  Și dacă ar fi așa, oare nu cumva politicianului român îi este frică că dacă se schimbă regimul nu mai poate fura. Și cum politicianul nu știe a face altceva decât a fura, va ajunge la pieire.

  Reply
 2. 2

  Ady

  Ce tara fara destin! Oameni precum Dragnea, Tariceanu, Vasilescu ne fura viitorul

  Reply
 3. 3

  Român

  Ungurii isi arunca samanta acolo unde este terenul fertil. Ba mai mult este si un teren lucrat de cei care pana mai ieri il injurau pe marele Vadim.De ce nu avem si noi un Victor Orban?Am trait destul din trecut si acesta s-a subtiat. Se vede lucrul acesta din prezent.Ce nu se vede se cheama viitor! Si daca Armata a ramas o amintire, vor disparea toate valorile identitatii nationale.Si-atunci ,cine va mai redescoperi Romania?

  Reply
  1. 3.1

   Petrică

   Probabil că românii au A.D.N.ul defect, trădarea, hoția, ș.a. în sânge.
   Istoria ne spune că în ultima mie de ani românii și- au trădat conducătorii de calitate. A se vedea cum a fost trădat Mihai Viteazul, etc.
   Probabil că dacă vre-un Orban de origine română ar încerca să aducă țara pe drumul bun, în cel mai scurt timp românii îl vor omorâ.
   Geniile României și oamenii cinstiți au fost călcați și umiliți în țara lor în mod special de români și nu de alte nații. A se vedea cazul lui Brâncuși care a fost forțat să plece, etc..

   Reply
  2. 3.2

   Petrică

   Atâta timp cât manualele de istorie nu redau realitatea, confruntându- ne cu o istorie în care ne lăudăm cu ce nu avem, (în loc să redăm poporului istoria dureroasă dar adevărată cu trădări și crime), considerând că falsificarea istoriei se poate repeta la nesfârșit vom continua să trăim într-o mocirlă plină de minciună și hoție, meritându- ne din plin soarta.
   Oare, Academia Română de ce tace la falsificarea istoriei?
   Să fi ajuns corupția și acolo sau a existat corupție de la începuturi?

   Reply
 4. 4

  Mihaela

  Singurul pericol pentru clasa politică îl reprezintă cetățeanul de rând.
  Ori, armata nu are atribuțini în a efectua manevre de intimidare și represiune a populației. Acest rol, a fost preluat de către Poliție, Securitate și așa zisa Justiție reprezentată de procurori și judecători.
  În aceste condiții este normal ca armata să fie marginalizată (pentru politic această structură nu prezintă importanță), iar atenția salarială (inclusiv pensiile speciale) și alte drepturi au fost transferate noilor organe de represiune.
  Chiar dacă înainte de 89 ( ) nu aveam pensii speciale pentru polițiști, servicii, Justiție, parlamentari și femei de servici de la Parlament, politicul de după 89 inclusiv OLGUȚA a înțeles că trebuie să recompenseze aceste clanuri cu pensii speciale pe spinarea prostimii.
  Concluzia: politicianul a înțeles foarte bine că dacă va mitui clanurile mai sus menționate (Poliție, Justiție, ) va avea spatele asigurat în ale furturilor de tot felul.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Biata Românie, dulce Românie, unde te duc cei ce se afla la putere? Une ii duci tu pe romani?

   Reply
 5. 5

  Dora

  Domnule Savu, nu ai înteles pana acum ca politicienii romani sunt incapabili sa învete ceva, ce spui dta de lectie spaniola!

  Reply
 6. 6

  Petre

  Defectul nu trebuie căutat la alţii, aşa cum s-a obişnuit românul să găsească vinovat ungurul sau pe oricine altcineva.
  Defectul este la români şi nu în altă parte.
  Din păcate avaria este atât de mare încât nu o mai poate repra nimeni.
  Continuarea cu o asemenea avarie de sistem produce numai pierderi.
  Putrefacţia a pătruns în toţi angajaţi din ministere (încă de la angajare, că dacă nu era individul corupt nu ar fi fost angajat) şi continuă la orice nivel de instituţie centralizată sau descentralizată.
  Pentru cine a avut de a afce cu angajaţi ai ministerelor sau structuri subordonate acestora cunoaşte problema.

  Reply
 7. 7

  petre ionita

  mai bine vii la ore, decat sa comentezi ………………………

  Reply
  1. 7.1

   Petre

   Du- te tu, că mie mi s- a luat de atâta şcoală.
   Este o vorbă decât să munceşti gratis mai bine stai degeaba şi te odihneşti.
   Este adevărat pentru mărimiile voastre funcţionează proverbul mai bine stai degeaba şi te umplii de bani decât să munceşti şi să- ţi asumi răspunderea pe degeaba.
   Pentru început ar fi bine să începi să te pronunţi româneşte şi nu ţi- ar strica şi nişte logică. Până una alta confunzi verbul a venii cu cel de a te duce, başca orice început de frază se face cu literă mare.
   Dacă mai freci multă mentă pe această zonă ai ceva şanse să înveţi şi ceva gramatică, ccă de când erai de şcoală ai golănit în timpul orelor.
   Dar, cred că proverbul „De unde nu e, nici D- zeu nu cere” se confirmă în cazul tău.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023