Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mişule, „CU O LOVITURĂ DE TOPOR, I-A CRĂPAT CAPUL” (e titlul unei ştiri despre țiganii/rudarii din Păuleasca/Miceşti/Argeş, din ziarul/site-ARGEŞUL, intr-o zi de martie 20.20, pe care-l călăreşti tu de o juma’ de secol !) şi dovedeşte că, din fire, eşti cam „nevricos”, total nepotrivit cu rolul de Director si al redactorului ŞEF Goby, care …”şi ăsta s-a găsit”… cu CoVidul taman acu’… când e mai mare…nevoie şi de poza lui… di’nainte de pandemie… la rubrica Editoriale, ca să mai ridice moralul cititorului, că nu s-a schimbat …şi nu e nici o diferență …in publicitatea la… Sex cu Maricica…. după ce gicu savu v-a infectat pe toți cu ifosele lui de gigolo al exPuSSy-ei …DoDy/Dora/Duminică !

  Reply
 2. 2

  StratforAG

  Distinsul editorialist nu se teme pentru sine ci pentru comunitate, O face nu alarmist ci cu putinta unui frumos exemplu de atitudine civica. In fata mortii nu mai conteaza varsta, trecutul sau simpatiile, ci rezumatul unui frumos demers menit sa ne indrepte rautatile. Sa-i recunoastem d-lui Mihai Golescu faptul ca este un luptator dincolo de toate ce i s-ar putea reprosa. Si oare ce i s-ar mai putea reprosa cand iese cu stiloul sa se lupte cu boala. Eu il admir si ii doresc sa tina cu mandrie fanionul argesean acolo unde trebuie sa se afle. Este asemeni personajului din Batranul si Marea. Iar asta conteaza acum !

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Acum, eu nu pot fi împotrivă deorece îl stimez, la rândul meu, pe onorabilul M. Golescu. Ce este mult însă, strică! Lăudăm directorul (patronul), lăudăm redactorul-șef, etc. Deoarece cunoaștem marfa, întrebăm și noi, curioși: despre prostituate și pești, nimic, nimic?

   Reply
 3. 3

  Coco

  Ce articol foarte interesant. Recomand. Nu mai cititi stiri false de la securisti . Citiți Ceva plauzibil si cu clasa nu scrise de toti ……..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023