14 Comentarii

 1. 1

  Geo

  Titlul este tendentios. Cine nu ne lasa sa traim crestineste? Drepturile civile sunt garantate pentru toata lumea! Faceti propaganda unui referendum inutil pentru o problema imaginara, doar pentru ca PSD-ul s-a ‘lipit’ de aceasta idee ca sa mai creasca in sondaje putin.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Da, drepturile civile sunt garantate pentru toata lumea, inclusiv pentru președintele C.C.R. care a fost agresat de niște susținători ai familiei ,,globaliste”. Aaaaa, am uitat, a fost PSD-ist, d’aia….

   Reply
 2. 2

  Goargăș

  Un editorial sută la sută pe placul românilor normali la cap dar și la…scuzați…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Acum să vedem, cine sunt aceia care contestă normalitatea. Mai știi, e posibil la # hashtag-iști! Să fie la ei, acolo!

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Poate intervine Traian Cacarete (sau parcă Paparete) ăla care ne-a făcut județul de râs, el fiind de la Morteni (fă, băi acesta, un demers să schimbi denumirea asta morbidă), județul Dâmbovița.

    Reply
   2. 2.2.2

    Anonim

    Felicitari pentru articol! L-am distribuit pe pagina mea. Contestatari ai referendumului sunt destui, din pacate, si sunt foarte agresivi: gay-ii, #rezist#-entii, sorosistii, agentii anumitor Servicii, culmea! am aflat ca si diaspora e IMPOTRIVA referendumului–deh, asa e ordinul pe unitate, caci stiam ca diaspora e majoritar nornala, nu „progresista”…

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Relația socială (societală) dintre cele două sexe(bărbat-femeie) este piatra unghiulară care a marcat desprinderea omului de/din gregaritate şi saltul la SOCIETATE(civilizație).
  Aspectele (elementele) cutumiare, religioase,juridice, istorice etc. ale societății subliniază primordialitatea(rolul determinant) al familiei ca uniune DOAR între cele două sexe-bărbat-femeie- în evoluția (progresul) omenirii ca SOCIETATE .
  Din păcate, hipertrofiat, aspectul juridic al „familiei” a ajuns la „efecte” antisocietale care marchează disoluția (descompunerea) socială şi la o cotitură „mortală” spre gregar (animalitate).
  Cu această lipsă de AXĂ de valori/dezorientare care marchează descompunerea civilizației Occidentale nu putem lupta decât tot pe cale juridică (Referendum). Ştiu, e greu ! … DAR trebuie ca DECADENȚA să fie oprită (inclusiv prin Referendum) !

  Reply
 4. 4

  Goargăș

  Pe 6 octombrie 1902 se năștea la Boteni, Petre Țuțea. Dacă ar fi trăit azi (s-a mutat la Cer pe 3 decembrie 1991, fie-i vie amintirea!), oare cum ar fi votat la acest Referendum? Este foarte clar cum, având în vedere modul în care gândea: ,,Cărui bărbat nu-i plac femeile? În primul rând le iubești pentru farmecul lor, și în al doilea rând le iubești pentru că fac oameni”

  Reply
  1. 4.1

   Boni

   Trăiască diferența dintre femei și bărbați!

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Stați acasă, adormiților!

  Reply
 6. 6

  Goargăș

  Rezultatul Referendumului mă determină să nu mai stric orzul pe gâște. Mulțumesc ziarului care mi-a permis exprimarea unor gânduri și păreri, ziar pe care îl stimez și căruia îi doresc succes în continuare. O să-mi fie dor de ,,colegii” comentatori valoroși și patrioți.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Încă un securist (mediocru) scos la „pensie”! Nu ne facem, însă, iluzii,…”sângele, apă(curată) nu se face” !…

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Bravo, Pasivule!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.