27 septembrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Urea Nicolae

  După afacerile cu armament cele cu medicamente sunt extrem de profitabile. Am devenit un popor dependent de medicamente. Nu există familie care să nu aibă sertare cu medicamente pentru diferite boli reale sau închipuite. Ca totul să fie în regulă, paralel, s-au înmulțit societățile de pompe funebre, ca răspuns la numărul mare de farmacii! Numai pe strada Exercițiu sunt o puzderie de farmacii, aproape una lângă alta. De fapt, aceste farmacii au apărut în număr mare concomitent cu băncile, la fel de numeroase. Acesta este lanțul afacerilor profitabile în România :farmacii-pompe funebre-bănci, ordinea este aleatorie!

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Corect.In occident nu sunt atatea farmacii…Apoi nu este permisa nici publicitatea la medicamente.Paracetamol si nurofen iei fara reteta de la doctor in rest iti prescrie medicul tratamentul.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Mai țineți minte timpurile (destul de apropiate) când la …”unica” farmacie din zonă (cartier) nu „găseai” niciodată medicamentul de care aveai nevoie … până nu scoteai… „dreptul” …începând de la moaşa comunală şi terminând cu…ministrul (sănătății) sau ați uitat că …mureați …”cu zile” că nu se găsea…nimic ??!
    Cine vă opreşte astăzi să mergeți…la medic şi să luați „rețetă”, apoi să „cumpărați” doar ce scrie în/pe acea …”rețetă” sau n-aveți nicio încredere în „doctorii”…de azi care ştiu câte ceva „meserie” doar dacă te consulți… la Clinica lor…”privată”(!?)… că la „serviciul” de la Policlinică (de unde încasează leafă …”ca în Vest”/America !) sunt…LIPSĂ de la program !!??…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     George Olteanu

     Bun comentariu! Ne scuteşte de multe explicaţii pentru cei care spun „domne, s-a umplut oraşul de farmacii”

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.