Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Dorian

  Asta e subiect de stiri pe pagina unui ziar, fie el si local…?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  La blocul d1 da pa strada stejarului scara b uscatoriile sînt închise si nu avem dreptul sa întindem rufe urcam rufe pe scara va rog trimiteți pe cineva urgent altfel se vor sparge usile uscatoriilor

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Anonim

  Aceste lucruri se intampla la toate uscatoriile COMUNE .

  In general, persoanele care locuiesc la parter, au pus stapanire pe acestea, cu sau fara acordul administratorilor sau presedintilor.

  Uscatoriile pot fi inchiriate, chiar vandute, banii pot fi folositi pt modernizarea scarilor, montarea camerelor de luat vederi, plata utilitatilor, etc.

  Insa, in Romania, MERGE SI ASA!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Stau in blocul 19 si il stiu pe acest om care se cearta cu toti vecinii, are prea mult timp liber fiind la pensie. Un subiect total neinteresant pt argeșeni.

  Reply
 5. 6

  Anonim

  In parcarea blocului 19 avem un locatar care tine 4 mașini permanent acolo,noi nu mai putem parca acolo deși si noi la rândul nostru suntem locatarii blocului 19.E chiar inadmisibil asa ceva!!!Fiecare ne credem pe moșia noastră???

  Reply
 6. 7

  un proprietar

  Acest articol este facut la „comanda”? Autorul trebuia sa aiba rabdare si sa afle si parerea presedintelui Asociatiei sau a administratorului, ca tot i-a adus in discutie. Reclamantul este un fost presedinte al Asociatiei si a fost propus, la vremea respectiva de ADMINISTRATORA care peste cateva luni NU a platit factura la Apa-Canal. Ca urmare a acestiu lucru Asociatia a fost somata cu inchiderea furnizarii apei reci.
  Acest Cornel O. era PRESEDINTELE Asociatie la vremea respectiva. Dupa alegerea unui alt Comitet Executiv si a altui presedinte, Cornel O. a devenit „dizident” de meserie.
  Acele spatii, spalatorii din toate blocurile de pe Calea Bucuresti, NU au fost functionale de cel putin 45 (PATRU ZECI SI CINCI) de ani.
  Eu stiu, pentru ca sunt nascut in acest cartier.
  Domnul reporter a gresit grosolan!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!