Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica

  Prea multe probleme intr-un oras care nu vad de ce ar avea un buget sarac. Sau tocmai aici e baiul? Am tot urmarit , in articolele Ziarului Argesul, situatia asta a transportului. A trecut ceva timp si inca nu s-au gasit solutii, nici macar temporare. Oamenii au aceleasi mari dificultati ca sa ajunga in Pitesti, atât la serviciu, cat si la scoala/universitate . Hm! Poate la urmatoarele alegeri , oamenii din Stefanesti isi vor aminti de aceasta batjocora si-i vor sanctiona . Prin vot. Asa cum merita toti sa fie sanctionati, atunci cand isi bat joc de cetateni.

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Ar fi bine să fie aşa.

   Reply
 2. 2

  edi

  Problema este ca la Stefanesti alegerile se castiga cu asistatii social care sunt controlati de viceprimar.
  Oamenii ceilalti nu prea se duc la vot pentru ca ‘sunt revoltati’ sau ‘nu conteaza cu cine votez, toti sunt la fel’, etc.
  De aici si lipsa de interes a alesilor pentru cetateni. Politicienii sunti cinici: ce rost are sa fac ceva pentru niste oameni care oricum nu merg la vot?
  Poate data viitoare se vor trezi cei care absenteaza la vot. Pana atunci Stefanesti inseamna zero investitii, groapa de gunoi a altora, lipsa transport in comun.

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Mulţumesc pentru comentariu.

   Reply
 3. 3

  Puiu

  De sus, de la vila lor, Bratienii se răsucesc în mormânt atât din cauza liberalilor cât şi din cea a întregii clase politice.
  Nu cred că este o jignire mai mare pentru ei decât cea de a fi puşi în situaţia ,total greşită , de a li se alătura forţe politice actuale. Actualele forţe politice nu au nimic comun cu înaintaşii lor.
  Dacă o iau pe doamna Jenica exemplu,în urma descrierii pe care i-aţi făcut-o, nu pot să-i atribui niciun colorit politic.Acum realizez că îi este greu, ca”traseistă”,să înţeleagă ce este aceea o navetistă. O asigur pe doamna Delia că oamenii din Ştefăneşti vor uita această batjocură până la următoarele alegeri şi că oricum prin vot nu mai există sancţiune. Eu numai cred că sub 7,4 milioane de voturi se mai ţine cont de părerea alegătorilor ,iar peste acest număr nu cred că vor mai fi.Şi-apoi, ce fac navetiştii până atunci?
  Domnul Mihalcea nu trebuie indepărtat ci invers, apropiat ,dacă ţineţi cont de puterea lui de convingere asupra cetăţenilor.,numai că trebuie convins să aleagă o persoană care să facă ceva şi pentru cetăţeni.
  Poate insistenţele” Argeşului” să rezolve ceva, dar dl Valeca nu citeşte ziarul şi am înţeles că atunci cănd a fost la Ştefăneşti a luat măsuri exact pe dos, numai că oamenii strânşi acolo nu au fost de acord cu el.

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Cred, totuşi, că PSD Argeş nu are lideri adevăraţi şi din acest motiv se întâmplă acum astfel de situaţii. Cred, de asemenea, că ei nu suflă în faţa unui astfel de viceprimar, care – până la urmă – le căştigă mereu alegerile. De aici şi toate celelalte…

   Reply
 4. 4

  Puiu

  „nu mai cred”

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Cred că ar fi bine sa se facă un referendum ptr a trece la statut de comuna sa nu mai fin oraș că poate sunt mai multe șanse ptr locuitori

  Reply
  1. 5.1

   Gabriel Lixandru

   Da, poate ca aveti dreptate.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!