7 Comentarii

 1. 1

  Mihai

  S-au mărit salariile așa că nu mai sunt bani de medicamente și mâncare.La fel peste tot in România.Salariile și apoi investiții dacă mai rămân bani…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Tot timpul in spitale s-a furat din mâncarea pacienților.Ganditi-va câți dintre angajații spitalului mănâncă în spital și ce mănâncă.Un doctor bun a scris odată despre acțiunea sării in organism.A subliniat faptul că primul lucru de care te lovești când te internezi,ți se scoate sarea.De ce ? Că să-ți ia mințile și apoi să-ți facă ei ce vor.
  .Am înțeles de la acel doctor ,că lipsa sării îți afectează creierul.Doamna Mirela Neagoe a subliniat faptul că la biroul șefului suprem nu se poate intra,iar ceilalti cățeluși de servicii latră și musca.Asa a fost mereu și așa va fi.Nu același lucru se întâmplă în Spitalul militar.Dar ați văzut vreodată ce mănâncă doctorii in timpul gărzilor?Sa nu vă imaginați că mănâncă pachețelul de acasă cu niscaiva șuncă și cașcaval.In Sănătate,unde s-au mărit salariile se menține aroganta,se menține disprețul,se menține șpagă.,iar pacienții primesc mâncare de acasă.Doamne,tine-ma sănătos,că ăștia mă omoară,după ce citesc!

  Reply
 3. 3

  Geo

  Daca va documentati putin veti afla ca alocatia de hrana pentru un bolnav in spital este de 10 lei in timp ce a unui puscarias este de 32 lei!
  Pe lista de prioritati a statului roman puscariasii sunt inaintea oamenilor onesti care s-au imbolnavit foarte probabil muncind.
  Mai grav, uitati-va ce conditii sunt la spitalul de pediatrie! Nici de viitorul tarii nu le pasa.
  Acesta este rezultatul votului Dvs pentru PENALI in fruntea tarii.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Era mai bine cu Băse, că le-a închis de tot, a scăpat de ele…

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Comentatorii au scris numai lucruri adevărate.Pe timpul lui Basescu era un ministru ungur Ceke,nici nu ma interesează dacă i-am scris corect numele,care rânja la televizor după ce oamenii mureau la porţile spitalelor pe care le inchisese. Nici acum nu e vreo grozavie dar e mai bine ca atunci.La Calinesti s-a ales praful de spitalul „Ion Craciun”. Păcat de faptul ca nu i se cinsteste activitatea fostului mare director, care a fost dumnezeul tuturor de acolo din imprejurimi si renumit la nivel naţional.Acest exemlu mi-a venit in minte usor pentru ca acolo s-au nascut copii mei.Sunt foarte multe de spus ,din păcate numai de rău, din domeniul „Sănatate”,iar comportamentul tuturor celor care lucrează in sistem nu se va schimba nici cu salarii de zeci de mii de euro.

  Reply
  1. 4.1

   Geo

   Aveti dreptate, comportamentul celor din sistem nu se va schimba. Ar trebui schimbat sistemul de sanatate in ansamblu , de sus in jos.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Și România de jos în sus ca să nu mai votăm va oile.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.