21 octombrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Romania are copii frumosi si destepti! Cat de fericite sunt familiile acestor copii si cele ale dascalilor lor. Conducatorii nostri pot fi la fel de fericiti, daca lupta pentru viitorul acestor copii, unii mai instariti, altii mai nevoiasi. Dupa mine, cea mai buna investitie este in asigurarea bazei materiale educative a copiilor. Ma bucur pentru ei ca si pentru copiii mei. Ii felicit pe toti care au merite in cresterea si educarea copiilor. Nu este deloc usor pentru dascali si parinti, chiar daca nu toti sunt performanti!

  Reply
 2. 2

  Elena Delia

  Ce copii frumosi si talentati avem in Arges, in Romania! Ce parintii grijulii si ce dascali de calitate avem! Ne mandrim cu voi, dragi copii, dragi invatatori, dragi profesori! Am vrea ca statul roman sa se implice in a stimula acesti copii deosebiti. Dupa cum vad, numai organzatorii concursului, cu siguranta persoane de calitate, au decis sa-i rasplateasca pe acesti elevi inzestrati. Unde e Primaria Pitestiului? Unde e Consiliul Judetean? Domnule (doctor) Manu, ganditi-va ca e posibil ca acesti copii sa devina medici. Chiar nu aveti nevoie de oameni competenti?

  Reply
 3. 3

  Elena Delia

  Aaaaa! Si inca ceva : sa fiti siguri ca acesti copii au putut da ce-i mai bun in ei, la acest moment, fiindca invatatorul clasei a putut sa-si desfasoare activitatea in conditii normale, fara sa-i fie perturbata de vreun elev cu devieri comportamentale, cu probleme de acomodare in colectiv. Doar asa putem sa obtinem performanta. Fac aceasta observatie , fiindca tocmai aceasta scoala a fost tinta unor scandaluri care s-au lasat cu audieri la Parchet. Cu siguranta, acesti elevi nu sunt din aceia care provocau scandaluri, ci sunt aceia care si-au vazut de „patratica” lor, preocupati fiind de studiu si, evident, de disciplina…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.