ad

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Victor

  La Arges este mai mare la piovra. Ce parere aveti despre microhidcentralele de pe Transfagarasanu? Si cate ar mai fi de spus!

  Reply
 2. 2

  ION

  Este necesar un articol cu numele la „La Prahova sau… la Rahova”.
  Oare Ghiţă trebuie să ajungă la Prahova sau la Rahova?
  Aceeaşi întrebare este valabilă şi pentru şefii educaţiei din Argeş,
  De asemenea ar trebui să se rezerve locuri la Rahova sau cel puţin la Jilava şi pentru primarii corupţi şi de ce nu şi pentru politicienii de rang înalt, precum Oprescu, Valeca, Drăghici, Andrei şi alţii, implicaţi până în gât în formarea caracatiţei din teritoriu.

  Reply
 3. 3

  Petre

  Traiul pe care- l duce astăzi românul se datorează politicianului care a dus România pe cele mai înalte culmi de incultură şi hoţie.
  Politicienii şi-au creat o structură de tip mafiot în teritoriu, capii acesteia nefiind nimeni alţii decât deputaţii şi senatorii care ne vorbesc nouă despre cinste.
  Credeţi că vre- un director de instituţie de educaţie, ar avea curajul să se comporte ca un stăpân de sclavi, dacă nu ar beneficia de sprijnul politicianului fie el deputat sau senator?
  Ori atâta timp cât uin cadru didactic este umilit şi de cele mai multe ori constată că nu poate să facă nimic pentru scoaterea adevărului la suprafaţă, va fi în stare să facă educaţie de calitate.

  Reply
 4. 4

  I.ilie

  Nu degeaba spunea Eminescu
  „Nefiind stăpân care să-i ţie în frâu, ei îşi fac mendrele şi vă sărăcesc, creându-şi locuri şi locuşoare, deputăţii, primării, comisii şi multe altele pe care voi le plătiţi peşin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră vă mai şi dezbracă, după ce voi i-aţi înţolit… De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici, care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii… n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.”
  CARACATIŢA CREATĂ DE POLITICIENII DE ARGEŞ ESTE MARE.
  La acest moment niciun post din Argeş nu se ocupă fără acordul polticianului (acordul este dat de mărimea şpăgii)

  Reply
 5. 5

  MARIN

  Pe scurt, jaf pe bani publici.
  Mulţimea de Argeş {primar, director de şcoli, contabili, popă, deputat, senator}, pe scurt politician în general este echivalentă cu mulţmea {hoţ, escroc, şarlatan, etc.}.
  Întodeauna, în cercul mulţimii mai sus menţionate funcţionează principiu „O mână spală pe alta amândouă faţa”.
  Totuşi, principiu în cauză funcţionează doar dacă spălarea se face cu apă şi săpun. Dar ce te faci când apa şi săpunul sunt înlocuite cu D.N.A.?
  Reacţia politicianului hoţ (scuzaţi pleonasmul) este simplu: schimbăm Codul Penal, dacă o tranşă de furat nu depăşeşte 200 milioane (cu perspective de ridicare a ştachetei), nu se numeşte abuz în serviciu, ci recompensă.

  Reply
 6. 6

  Elena Delia

  Domnule Savu, dar oare cum sa fie conceputa o „ortopedie sociala”, cum prea bine spuneati, daca avem in tara asta judecatori , chiar in Pitesti, care dau pedepse cu suspendare unor traficanti de droguri? Pe ce lume traim? Cum sa facem planuri marete de viitor, cand aceia care ar trebui sa vegheze, sa apere si sa garanteze siguranta persoanei sunt niste nemernici, niste corupti, niste blestemati?? Scuzati-mi, va rog, vehementa, dar tocmai am luat la cunostinta despre niste pedepse cu suspendari ale unor traficanti de droguri. Rusineeee!

  Reply
 7. 7

  Dora

  Suntem pe vremea lui Al Capone.

  Reply
 8. 8

  Nicu

  Pardon, suntem pe vremea lui Pazvante Chiorul!

  Reply
 9. 9

  MARIN

  Se spune că nu toţi cei de pe stradă sunt sănătoşi la cap, iar în acelaşi timp, nu toţi cei de la balamuc sunt smintiţi la cap.
  În general cei cinstiţi şi nevinovaţi care fluieră în biserică împotriva curentului politic sunt „detaşaţi” ori la balamuc ori la închisoare.
  Caz concret îl avem pe Eminescu, care a ajuns la balamuc pentru deranjul care l- a făcut unor politicieni ai vremii.

  Reply
 10. 10

  Mimi

  Senatorul și deputatul de Argeș trăiește bine din birul pe care îl adună de pe spinarea pălmașului de rând.
  De unde să provină bunăstarea politicianului, dacă nu din buzunarul celui de rând?
  Nu degeaba se spune că „cine azi muncește, ori e prost ori nu gândește”.
  Doar n- o să spuneți că politicianul de Argeş munceşte de se speteşte şi nu gândeşte?
  Poate că se speteşte prin baruri şi pe la chiolhanuri pe durata a 24 din 24.
  Credeţi că politicianului îi este ruşine că este implicat în furtul din banii cadrelor didactice din buzunarele instituţiilor din educaţie ?
  Să fim serioşi, în Argeş nu există politician care să nu fie hoţ şi şarlatan.
  Să vă ferească cel de sus să auziţi (la chiolhanuri) părerea politicianului de Argeş (mai ales cei de P.S.D., nu că ceilalţi ar fi altceva) despre cadrele didactice sau să vedeţi comportamentul acestora.
  Politicianul român s- a străduit puţin şi fără prea mult efort a umilit cadru didactic şi în general toată naţia arătând că hoţia nu este pedepsită şi prostia stă la loc de frunte.

  Reply
 11. 11

  Savu Gheorghe

  Vă mulțumesc tuturor celor care ați comentat aici.

  Reply
 12. 12

  Valentin

  Mai bine le-ai spune sa iasă in strada, savule

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.