12 aprilie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu mai suport să privesc la tv explicaţii şi para explicaţii despre ” revoluţia fiscală”.Să aud cum prim-ministru este în culmea fericirii că o companie, Kaufland, acceptă cu plăcere mutarea contribuţiilor de la angajator la angajat, prin prisma faptului că prin acest act creşte salariul angajatului cu 1,5%.Să nu te prinzi ca prim -ministru,mai ales când demonstrezi uneori la tv, prin discurs, că ai ceva caracteristic, şi nu e rău, smecherilor de Brăila, că nemţii o fac la mişto? Până şi moderatorul , sculă la Antena 3, era foarte încântat că Guvernul a avut dreptate ,că salariile cresc.Păi ,măi moderatorule cu o sprânceană ridicată, semn al grandomăniei ce te caracterizează, tot tu afirmi, în emisiunea ta de doi lei, cât creşterea de care a pomenit profesorul de fizică, că angajaţii din Kaufland trăiesc din salariu minim pe economie. Tot tu spui, că această companie este prima din România, ca număr de angajaţi şi profit, arăţi cu cât creşte inflaţia ,cum s-a schimbat cursul valutar si cu cât a crescut ROBOR şi vrei să ne convingi că e bine?!
  Şi uite aşa am ajuns în faţa acestui articol, cu speranţa că mă liniştesc, mai ales când am văzut de cine este scris. Chiar mă gândeam dacă”Argeşul” nu poate să ne scoată din beznă, să aflăm şi noi, de la specialişti corecţi, dacă scad sau cresc salariile.
  Dar să revenim la articol.Aşa este. Momentan pieţele nu-şi au rostul ,dar momentan.Să nu-şi facă „cineva” gânduri negre cu ele.
  Căruciorul din imagine cu siguranţă nu este al unui cumpărător de rând, ci mai de grabă al unui buticar.
  Comerţul în super-magazine pare mai civilizat, dar eşti furat tot ca în piaţă, şi ai şi aici produse de la producător pline de apă. Preţurile sunt cu mult mai mari,poate pentru faptul că îţi alegi cu măna ta marfa şi nu te fură la cântar.
  Promoţiile sunt păcăleală curată.Cumperi ştifturi la preţuri mai mari.Dacă preţurile sunt scăzute mult, atunci produsele sunt sigur în neregulă, indiferent care ar fi ele.NU o să vedeţi niciodată niciodată reduceri de dragul cumpărătorului.
  Eu am invăţat să cumpăr de la miniaprozare ,adică de la cei care vând afară legume- fructe, proaspete şi la preţuri foarte bune.
  Da , numitorul comun este” bătaie de joc” şi când văd ce se întâmplă şi la Casa Regală, unde pretenţiile noastre sunt foarte mari, aproape că nu mai este nimic de făcut.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Puiu sunt.L-am scăpat nesemnat din neatenţie sau dintr-o stare mai proastă .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.