8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Este mai ușor sa persiflezi decât sa promovezi

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  Alo, Consiliul Județean Argeș? Domnul președinte Dan Manu? Dați bice la Teatrul de vară că dacă nu vă imput pariul pe care o să-l pierd.

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Ceafa de porc mâncăm, ceafa de porc avem și caracterul tot de porc. Nu cred ca mai este cazul sa susțineți setea de cunoaștere a tinerilor de astazi. Sunt dezamăgit 90% de imbecilii tineri de astăzi, chiar ii detest. V-am spus ca în ziua de Sf. Gheorghe am fost atacați, eu și soția mea, de doua fete și 3 băieți, de 15 ani, pentru ca se comportau sub orice critica la 5 pași de noi și le-am făcut observație. Acum, va scriu live, lângă banca mea e un grup de 10 pusti, băieți și fete care fac circ și vorbesc ce vor fără nici oi retinere. Niște scursuri, niște drogați. Nu cred ca m-ați auzit vreodată vorbind, scriind, asa. Nu-i mai îndreaptă nimeni, asa ca nu mai insistați, ca vedeți ce zice lumea: persiflati.Cred ca sunteți dintre ultimii tineri care nu au fost „combinați chimic” Asa ceva nu se mai naște și o spun cu durere pentru ca și eu am copii. Nici ai mei nu sunt perfecți, pentru ca s-au mai stricat și ei. Am sa revin și îmi cer scuze dacă am greșeli, pentru ca scriu mai greu pe telefon.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Ma bucur ca ati apărut, domnule Goargas! Vreau sa cunosc părerea domniei voastre, iar pariul îl pierdeți sigur. Numai bine și multa stima!

  Reply
  1. 4.1

   Goargăș

   Vă mulțumesc, m-am conformat!

   Reply
 5. 5

  Puiu

  Cred ca se vede ca nu-mi convine ce se întâmplă cu tinerii de aceea va rog pe dvs. „Argeșul” sa faceți presiune pe autorități, pentru ca nu se poate continua asa. Sa fie înțelese și cadrele didactice, pentru ca nu mai pot face fata decât dacă se transforma în dresuri. Nici cu spor de periclitate nu as lucra în invatamant, iar jurnaliștii din media sa critice mai ușor cadrele care sunt aduse la depresie!

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Dresori, ca asa se numesc cei care îmblânzesc animale. Rog părinții care nu sunt în cauza, sa nu se supere, dar să-și supravegheze mult mai atent copiii, pentru ca nu se știe.

  Reply
 7. 7

  Goargăș

  Motto: Lăcomia va distruge lumea!
  Mai există educație prin cultură? Dar promovare prin competență? De la cine să ia exemplu tinerii de azi? De la conducătorii și ,,aleșii” lacomi de bani, de funcții, de notorietate și de…altele? Sunt foarte greu de educat copiii și adolescenții în aceste condiții. Ei văd în fiecare zi exemple de îmbogățire rapidă, fără niciun temei, fără muncă, fără merit, promovări în funcții doar pe criterii politice sau subiective. Și atunci, care ar putea fi idealul multora dintre ei? Cred că apropierea de sufletul lor, exemplul personal, de moralitate, cumpătare, educație și bunăcuviința îi mai pot, totuși, schimba.
  Și instituțiile de cultură ar putea avea un mare rol dar nu cu un repertoriu excesiv de comercial ci printr-unul nerigid, cu o componentă tinerească, modernă și educație pe tot parcursul, ca o picătură chinezească. Nu mai vorbesc de rolul școlii, acesta există și se subînțelege. P.S. Ne doare și Teatrul de vară!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.