Related Articles

27 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mitingul nu este neapărat contra PSD.ului.
  Mitingul este în mod special împotriva corupției generalizate și împotriva politicienilor.
  Mitingul este și împotriva escrocilor și șarlatanilor de gen:
  – agent 007 Manu
  -Gardin, Tudosoiu (agentul 007 bis), Bratu
  etc., toți cu palate construite din mită și furt din buzunarul public.

  Reply
  1. 1.1

   Tumbe

   Vai, vai, vai….dacă ai avea ocazia (dar nu o ai pentru că ești prea mic) ce corupt măricel și discret ai fi. Joură-te!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Păi ce crezi matale, că eu sunt rudă cu Titi Tumbe sau cu indivizii de teapa ta.
    Nu de alta dar există o diferență de ADN.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Corectez trebuie adaugat și un semn de ăntrebare.
     Lipsa unui semn de întrebare nu se numește nici corupție nici furt.
     Justificarea dvs. că oricine ajunge sus are o scuză de a fura este un drum greșit. Dar, dacă te găsești printre ei normal că îți cauți scuze.
     Oare nu este mai bine să te autodenunți?

     Reply
    2. 1.1.1.2

     Anonim

     Ca să fi de ,,teapa mea” îți trebuie multe: citit de cărți, cinste, verticalitate, etc. etc. Ai, din păcate, un ADN prost, de frustrat. Gardin, Tudosoiu și Bratu sunt asemeni ție. Voi, fraierilor, ați adus învățământu din Argeș la genunchiul broaștei!

     Reply
     1. 1.1.1.2.1

      Anonim

      …învățământul…că și telefonul râde de tine.

     2. 1.1.1.2.2

      Anonim

      De ce măi nene, că am fost cinstit, și am muncit pe bani puțini?
      Eu nu sunt de acord cu furturile unora ca tine, ori asta nu însemnă că sunt prost și tâmpit și trebuie să îndură mizeriile unora care tine și celor care ne guvernează.
      Partea cu cititul las-o mai moale, și nu te mai lăuda cu ce nu ești în stare să faci. Eventul ai citit poze nud, ca și șefii educației din Argeș, că de altceva nu este cazul.

     3. 1.1.1.2.3

      Anonim

      „Ca să fi de ,,teapa mea” îți trebuie multe:”
      Dacă ești Tumbe sau rudă de partid cu ăsta, nu este de mirare că- ți place să jignești și să- ți umpli buzunarele pe munca/ spinarea altora.
      Eu zic, să te apuci de muncă (să lași escrocheriile și furtul din buzunarul public), să vezi ce înseamnă să ajungi acasă sleit de puteri și să- ți dai seama că nu se ajung banii nici de mâncare.

  2. 1.2

   Mihnea

   Fara penali in functii publice!Justitie independenta!Parlament cu 300 membrii!Asta cerem noi diaspora!Cerem mult?Pe noi nu ne poate cumpara nimeni cu 100 lei in plus la pensie sau cu o sticla de ulei.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Este imposibil de obținut așa ceva.
    Structurile Statului Român, inclusiv cele de forță sunt ocupate doar de oameni penali. Drept urmare cât timp va curge Dunărea , în România nu vom avea nicio schimbare în sensul cel bun al cuvântului.

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Vrem să vedem cine își asumă articolul…

  Argeşul şi-l asumă. Contribuim mai mulţi aici. Vreţi să ne ştiţi numele tuturor? Spuneţi-ne şi vă răspundem, dar de semnat, nu putem semna 3-4 inşi un text.

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Am văzut și eu. Nu (mai) am nevoie. Cunosc marfa (pe autori, unii/toți administratori ai site-ului). Rămân surprins de sintagma ,,jihad împotriva justiției” care este împotriva liniei moderate și înțelepte adoptate de conducerea ziarului. Ca urmare consider că nu mă mai regăsesc printre cititorii ziarului. Vă mulțumesc pentru tot ce a fost frumos.

   Aţi văzut la expresia incriminată de dv nişte ghilimele. Alea înseamnă că am citat din revendicările exprimate de manifestanţi. În niciun caz că ni le asumăm.

   Reply
   1. 2.1.1

    Goargăș

    Indivizii care aruncă pietre (de unde?) înspre jandarmi, forțează cordonul forțelor de ordine (ca să ce?) și se comportă ca niște derbedei sunt, pentru dumneavoastră, entuziaști (fără ghilimele). De aceea rămâne cum am stabilit. Am încercat să contribui, așa cum m-am priceput, la susținerea prestigiului acestui ziar. Vă mulțumesc pentru ,,găzduire”.

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Delia Dumitricā

     Domnule Goargās, exista cititori care au nevoie de acea linie moderata pe care o aminteati anterior. Stim ca exista momente cand , poate, ne exprimam brutal la adresa unor…brute. Gresim, tocmai de aceea avem nevoie de “factori de echilibru”; unul din ei sunteti d-voastra , cel putin pt. mine. Eu va (mai) astept la comentarii. Nu renuntati! Viata ne-a invatat ca extremele , de orice fel, danseaza impreuna, la un moment dat; asta se cheama echilibru, iar d-voastra cunoasteti dansul.

     Reply
    2. 2.1.1.2

     Anonim

     Are dreptate omul ăsta. ,,Entuziaștii dv. (al contributorilor, nenominalizați, la articol) s-au comportat ca ultimii oameni, niște brute ,, mediate” de Măgădanul impus din afară, al cărui sfârșit politic a fost produs deja de femeia jandarm. Luați-l acasă! Poate învățați ceva din ceea ce s-a întâmplat.

     Reply
     1. 2.1.1.2.1

      Anonim

      Credeam că ziarul acesta este independent și apolitic. Poate așa o fi dar, cu siguranță, unii ziariști, nu sunt. Păcat!

  2. 2.2

   Anonim

   Cred că ,,mai mulți” este doar ,,un simion”! Dacă iese rău pe unde o să scoți cămașa aia # rezistentă la jeg,

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Nu prea a ieșit bine…

    Reply
   2. 2.2.2

    Anonim

    Ca urmare, Simion Sorin, te rugăm să pleci de la ziarul ,,Argeșul”. Am impresia că ești bucuros să figurezi în staful ziarului si fără
    salariu. Suntem sătuli de fițele tale de dreapta care îndreaptă acest jurnal spre faliment. Nu te mai da deștept. Premiul primit anul trecut este ca toate celelalte, inclusiv în cinematografie, pentru denigrarea României.

    Reply
    1. 2.2.2.1

     Anonim

     Retractez cele spuse despre premiu. Am fost greșit informat. Și pe celelalte dar nu în totalitate. Un ziarist trebuie să fie neutru. A face din ,,Veorica” o marotă nu-i face cinste. Când greșim este necesar să prezentăm scuze! Ceea ce am și făcut.

     Reply
 3. 3

  Anonim

  Și vă rugăm să reveniți și să spuneți cu ce ocazie autorul articolului este tendențios și se referă la ,,jihadul” împotriva justiției. Rușine!

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Cum adică ,”nu prea a ieșit bine”?Detaliați va rog!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Daca n-am fi vazut steagul UE acolo cat pe-aci sa-i luam in serios. Asa, sunt doar o masa de manevra galagioasa a Stapanilor coloniei, avand revendicari aparent corecte

  Reply
 6. 6

  George

  Un miting in care violenta a fost pe primul plan.Au participat cel mult 20000 de oameni ,de unde 2000-8000 de argeseni ? Au fost violente planificate,organizate, care arata ce au vrut acesti oameni. Felicitari Jandarmeriei pentru modul in care a actionat ! Asa- zisa diaspora a fost prezenta in procent de 10 maxim 15 la suta,restul fiind mitingistii de profesie.Un miting neasumat de nimeni care s-a dorit fi exploatat de opozitie.dar care a sfarsit prin a fi un esec de proportii.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Poate aveți dreptate.
   Dar, după ce ești amendat de Poliție pe nedrept , ești călcat de sistem în picioare începi să înțelegi că realitatea nu este cea de la televizor.
   Pe scurt, un nene care s- a dat jos de pe scaunul din dreapta (era un simplu pasager) al unui autovehicul a fost amendat de Poliție pentru că a staționat într-un loc nepermis (Stație de Taxi).
   Omul a spus că nu el a condus mașina, dar tablagiul a spus că nu are importanță cine a condus mașina, și drept urmare l- a altoit pe omul nevinovat cu o amendă.
   Dar, bâlciul abia acum începe.
   În urma unei cereri către Poliție dacă a dat avizul pentru amplasamantul respectivei Stații de Taxi și pentru montarea indicatorului , aceștia comunică că nu știu, dar poate știu cei de la Primărie.
   În Întâmpinarea formulată la Judecătorie, Poliția se apără și depun o poză care dovedește că nu o persoană de gen masculin se afla la volan, ci o persoană de sex feminin.
   De asemenea tot în Întâmpinare, afirmă că Stația de Taxi a fost înființată prin Hotărârea Consilului Local nr. ….
   La o adresă facută la Primarie acestia comunică că nu există nicio hotarâre a Consilului Local cu acel număr, oferind ca probă copie din registrul care dovedeste ca în anul respectiv ultima hotărâre de Consilul Local are cu 5 nr. mai puțin decât cea invocata de Politie.
   Anomalii de genul de mai sus sunt mult mai multe in speta mai sus menționată.
   Cazuri de genul mai sus menționat am văzut destul de multe în ultimul an.
   Drept urmare , manipularea este mare, și ceea ce spune unul altul nu/ ți vine a crede decât când le trăiești pe propria piele, sau vezi cu ochii tăi.
   Privitor la sistemul medical din România, de asemenea am văzut multe.
   La acest moment Statul Român este un stat criminal care își omoară proprii cetățeni.
   P.S. Stația de Taxi respectivă este o stație de Taxi fantomă, care nu există în documente, dar ea funcționează cu acordul tacit al Poliției și Primăriei pentru simplu motiv că produce bani negri pentru partid.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Am înteles ca unii s-a retras
  de la comentarii dar mai era unul Puiu, nu zice nimica de miting asa e usor sa posteze doar despre babe care vind leustean pe trotar.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Ai înțeles că unii ” s-a retras”?Eu nu m-am retras ,dar daca nu se vorbește despre leustean ,eu ce să-ți spun?Tu la ce te pricepi?Hai să găsim un subiect comun!Politica e pentru analisti,oameni cu studii,care înaintează nu se”retrage”.Îmi pare rău dacă te-am dezamăgit,pentru că văd că prezint interes pentru tine.Numai „anonimi” mă simpatizează.S-ar putea să-ți fac o surpriza,după legea pensiilor.Te interesează?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023