Related Articles

43 Comentarii

 1. 1

  Marian

  În loc sa faceți poze puteați sa îl duceți la centrul de primire urgente care este la 30 metri mai sus. Spitalul este desființat din 2010 nu de o săptămână, toată lumea o știe.

  Reply
  1. 1.1
  2. 1.3

   Anonim

   Cred că ești „pe aceeași lungime de undă” cu acea contabilă : duri, implacabili – „persoane importante” !…

   Reply
  3. 1.4

   Anonim

   Esti sigur ca toata lumea stie asta ? Eu am ramas surprins de stirea asta. Acum stiu ca nu mai exista spital acolo , si ete ca au trecut 10 ani de atunci.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  poate ca a fost desfintata ca ai vrut musaai sa te ti de scaun dmnule doctor marian

  Reply
  1. 2.1

   Marian

   Domnule Anonim, confunzi personajele. Coincidenta de nume.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Un prim ajutor se putea da acel om putea muri,si o persona care nu e pregatita în do meniu medical îsi putea da seama dupa sintome ca este vorba de ceva grav pacat ca sîntem prea indiferenti la ce se întîmpla cu cel de lînga noi! Trist dar adevarat !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Acea doamna care ne privea cu indiferenta in timp ce tatalui meu ii era foarte rau nu se gandeste ca oricand i s-ar putea intampla si dansei la fel , sa fie privita cu dispret in timp ce isi trage sufletul. Raman uimita cand vad atata incompetenta din partea unor oameni, mai ales din partea unora care lucreaza cu oameni batrani si bolnavi. Ma intreb care este tratamentul pe care doamna respectiva il aplica batranilor din acea institutie . Nici nu vreau sa ma gandesc. Dansa este acolo doar pentru bani insa lipsa de omenie ce o caracterizeaza este de nedescris. Rusine sa ii fie!! Mulțumim doamna ca ne-ați fost martora ca acolo nu exista nici măcar un prim ajutor noroc cu ambulanta ca a venit și tatăl meu este încă in viața mulțumim lui Dumnezeu 😞

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Tu ,cel care ai stat sa faci poze….cu ce l ai ajutat pe omul acesta?!Angajatii unitatii nu poate parasii incinta…dar tu ,exact ..tu ..care arunci cu piatra🤔,nu crezi ca era mai bine pentru omul acesta ,daca il ajutai ?!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Corect asa e nu au voie sa părăsească instituțiile dar șanț cazuri de genu în care aceste reguli se pot incalca

   Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Ce sa-ti povestesc….angajatii nu pot parasi unitatea !!! Pai bai cainilor daca era tatal uneia de acolo ? Tot nu pararea unitatea asai ? Sunteti niste caini ! Imi pare rau pentru ce a ajuns ROMANIA . Si asta din cauza cainilor ca voi.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Cred ca articolul acesta, dacă pot sa îl numesc articol, se refera la spiritul civic al oamenilor din zona. Mi se pare cel puțin ironic ca domnul sau doamna care a relatat aceasta poveste, se ia de niște oameni depășiți de situație dpdv medical și ii critica, în timp ce dansul sau dansa stătea sa facă poze. Putea sa sune la salvare sau putea sa meargă personal pana la centrul unde era ambulanta sa ceara ajutor. Ăsta da spirit civic!
  E același „spirit civic” care e presărat peste aceasta comnuna. Dacă oamenii vor continua sa se complaca în situații asemănătoare, atunci își merita soarta.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Dacă ar fi fost tatăl ei ar fi reacționat la fel, ma întreb eu? Ce inuman, ce rușine…. aș putea scrie multe altele despre dânsa dar pentru ce sa pierzi timpul cu o asemenea persoana, care respecta protocol doar când trebuie să intervină gratis. Sunteți învățați la șpagă și nu va gândiți la respectul de sine, la, ca acel om avea dureri și ca putea sa moara în fata ochilor voștri domnilor asistenți, doctori. Oare ce inima aveți? Oare într-o zi veți plăti toată această indiferență, gandinduva tot la bani? Nu uitați ca într-o zi totul se plătește și mi-ar plăcea sa fiți răsplăti după același protocol care voi îl respectați.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Este normal ca un azil de bătrâni sa fie închis și sa nu poata sa intre cine dorește. Exista Ambulantă și Centru de Permanență foarte aproape!

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Nu mi se pare normal sa fie închis, și ca aparținător ai voie sa intri când vrei tu, nu cu program. Dna aceea din centru este imuna sufletește, este saraca sufletește și astfel de oameni nu au ce cauta sa lucreze cu oamenii în speță bătrâni, pt ca aceea depin de ele în totalitare. Va dați seama de ce tratamente au parte acei bătrâni. Aici este pur și simplu vb de empatie umanitate, respect fata de un bătrân, dar acea i divida este doar un ambalaj gol pe dinăuntru și atât.

   Reply
   1. 8.1.1

    Anonim

    Nu se întra la orice ora într-un azil de bătrâni. Acum, iarna și rudele se țin afară. Pot duce viruși de gripă. Interesați-vă mai bine. Nu mai dați cu pietre. Nu se știe cum ați fi procedat.

    Reply
 9. 9

  Anonim

  Un articol nedemn de un ziarist profesionist! Lipsit de onestitate, încalcă deontologia presei.Întâmplarea relatată de ziarista Mirela Neagoe este , evident, o „înscenare”, un atac murdar la adresa conducerii şi personalului Azilului de bătrâni din Domneşti ! Ziarista trebuie acționată în instanță (dată în judecată !) de Conducerea respectivului Azil ! Ziarul a pierdut mult din credibilitate după ce a publicat acest atac infam, nedemn de ARGEŞUL ! Cei care s-au pretat la „înscenare” sunt lipsiți de omenie, dar şi de frica de Dumnezeu ! S-ar putea ca Dumnezeu să-i pedepsească pt. că L-au mâniat şi au tulburat liniştea unor bătrâni suferinzi (cu adevarat) !

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Nu a fost nici o înscenare suntem din satul slanic și știm cu toți ca nu a fost.

   Reply
  2. 9.3

   Anonim

   RUSINE sa va fie mai aveti tupeu sa comentati!!

   Reply
 10. 10

  Eli

  Eu nu inteleg un lucru. In cazul de fata, de ce nu s-a chemat ambulanta din primul moment in care ati observat ca starea domnului este foarte grava?

  Reply
 11. 11

  Eli

  Eu nu inteleg un lucru in cazul de fata. De ce nu s-a chemat ambulanta din momentul in care ati vazut ca starea domnului este grava?

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Ce înscenare vb Dumnezeu sa te pedepsească pe tine ca spui ca a fost o înscenare sunt fica dansului și îl puteți cauta pe tatăl meu este internat de o sapt în spital la intensiv sa va spun dacă nu ajungeam la timp din cauza unor ipocriți spunând ca doamne la urgenta este deschis de la ora 15:00 și ca nu poate nimeni sa ne ajute ei cred ca un prim ajutor exista in azilul acela.

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Ce înscenare vb Dumnezeu sa te pedepsească pe tine ca spui ca a fost o înscenare sunt fica dansului și îl puteți cauta pe tatăl meu este internat de o sapt în spital la intensiv sa va spun dacă nu ajungeam la timp din cauza unor ipocriți spunând ca doamne la urgenta este deschis de la ora 15:00 și ca nu poate nimeni sa ne ajute

  Reply
 14. 14

  Mirela Neagoe

  În loc să se vadă problema de fond, aceea că nu a fost acordat prim-ajutor din partea personalului sanitar din azil, se încearcă intimidarea mea, ca redactor, şi deturnarea adevărului.

  În legătură cu comentariile răutăcioase la adresa mea se impun câteva precizări. Din contră, atunci când eu am ajuns la unitatea de asistenţă medico-socială, văzând din drum că un om se zvârcoleşte de durere, prima întrebare pe care am rostit-o în toată agitaţia de la poartă a fost dacă a sunat cineva la salvare. Un apel la 112 a fost făcut chiar de faţă cu mine. În timp ce era aşteptată ambulanţa am făcut fotografiile, am interacţionat cu familia, am încercat să o determin pe respectiva angajată să intervină cumva…

  Cel mai tare m-a deranjat lipsa de empatie din partea angajatei care stătea pur şi simplu cu mâinile în sân, privind fără reacţie la cele petrecute sub ochii ei. Dacă nu s-a dus să cheme un cadru medical, putea să ajute măcar cu o vorbă bună, ca să îl liniştească un pic pe bolnav sau pe cele două femei speriate…

  Lipsa de omenie – despre asta este vorba. Am uitat să mai fim oameni. Am uitat să ne mai pese de cel de lângă noi! La o unitate care are legătură cu domeniul sănătăţii te aştepţi la un tratament măcar omenesc. Mai ales la un azil, unde se lucrează cu sentimente.

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Mulțumim frumos doamna Mirela Neagoe sunt fata domnului care era pe punctul de a face infarct noroc ca am ajuns la timp noi am plecat spre domnești pt ca era cel mai aproape și tatăl meu avea cât mai repede nevoie de ajutor și am gândit sa mergem spre domnești am înțeles acolo am ajuns și eram la azil am sunat ambulanța pt ca acolo nu eera nimeni care sa ne ajute. Tatăl meu astăzi a ieșit din terapie intensiva și speram ca totul va fi bine.

   Reply
   1. 14.1.1

    Anonim

    Alina p…. A tu ești ca după spatele doamnei maica pare

    Reply
  2. 14.2

   Anonim

   Doamnă, eu zic sa nu va mai agitați pt ca nu deturneaza nimeni adevărul. Dumneavoastră refuzați sa înțelegi adevărul , atât! Adevărul e ca familia trebuia sa îl ducă direct la spital. În momentul în care au aflat ca nu mai exista spital în Domnesti, pacientul trebuia urcat în aceeași mașina cu care a venit și dus la UPU sau chemata salvarea. Nu înțeleg de ce va luați de niște oameni străini, depășiți de situație, când omul era acolo cu 2 membri ai familiei?!
   Înțelegeți ca nici familia nu a făcut mai mult si nici dumneavoastră. Paznicul a sunat la salvare, și astfel s-a făcut ceea ce era corect. Probabil ca sunteți pasionata de jurnalism, probabil v-ați dat silinta sa scrieți un articol, dar ați abordat total greșit problema. „Lipsa de omenie” nu intra în contractul de munca și dacă vreți cu adevărat sa discutați despre asa ceva, sigur găsiți subiecte mai interesante!

   Reply
  3. 14.3

   Anonim

   Mai bine scrieți un articol despre cum se procedează în situații de urgență, decât sa va luați de oameni aiurea pe strada.

   Reply
  4. 14.4

   Anonim

   Eu sânt în Torino și într-o stație de autobuz o bătrână a căzut jos din 5 persoane care eram toți au intervenit cu ce au putut cu o sticlă de apă dar cel mai mult ma surprins când un medic care trecea cu mașina pe lângă noi a oprit să ofere ajutor..mai sânt și medici adevărați dar pe undeva prin lume…

   Reply
 15. 15

  Anonim

  Cert este faptul ca ne-am dezumanizat din toate punctele de vedere………iar acest fapt se datorează acelora care ar trebui sa se ocupe în rezolvarea tuturor problemelor ptr.care au fost aleși dar sunt vădit iresponsabili. Anonim.

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Fff bine scris!!!! RUSINE SA LE FIE SI CELOR CARE SI.AU PERMIS SA SPUNA CA A FOST O INSCENARE PUNETI.VA O MANA PE SUFLET,PE CONSTIINTA SI PUNETI.VA IN LOCUL OAMENILOR ROATA SE INTOARCE NU DORESC RAUL NIMANUI DAR CAND O SA FI.TI IN SITUATIA ACESTUI OM BOLNAV ATUNCI SA VA GANDITI PRIN CE A TRECUT. TOATE LA TIMPUL LOR

  Reply
 17. 17

  Anonim

  Njşte ipocriți iresponsabili ! Ce-ar fi să vă treziți că „aparținătorii” unor bolnavi în stare critică sau nu (din prostie, iresponsabilitate, ipocrizie şi ca să vă pună în „situații imposibile”, în loc să sune la…112 (Salvare), vin cu ei peste voi „acasă” (tam nesam) şi vă acuză de …”lipsă de empatie” !!? Asta au făcut cei implicați în această „întâmplare”(în frunte cu ziarista, care a găsit „ocazia” să achite nişte „polițe” celor de la Azilul de bătrâni Domneşti ! Poate, o Anchetă s-ar impune …Să ştim şi noi cum se ajunge cu bolnavii în stare critică în interiorul unui „Azil de bătrâni” şi nu într-o Ambulanță de Urgență !? Dacă punea problema aşa , ziarista nu mai făcea…şi „poze” Ce „sperai”, Mirela, să relatezi cu …poze o tragedie …în Direct!??…De aceea !!…

  Reply
 18. 18

  Anonim!

  Ma amuza situația ! Au stat sa facă poze in loc sa-l ducă 30 m mai in spate unde Serviciul Ambulantă și activează medici pentru urgente! Concluzia este ca mai bine l ați lăsat pe scările unității pentru a face subiect de presa!🤮

  Reply
 19. 19

  Anonim

  Atât va place sa jigniți doamne ferește lume rea

  Reply
 20. 20

  Anonim

  Am citit comentariile dv ,si am ajuns la o concluzie:suntem toți o apă și un pământ ,buni numai la comentarii pe rețele de socializare,dar în realitate fiecare trage jar pe turta lui.
  Dacă treci pe drum și vezi un cetățean căzut jos pe lângă trotuar și un pic murdar ,fiindcă a căzut ce intrebare î-ți pui :Dă-l dracului de bețiv sau drogat samd … dar nu te oprești sa-l ajuți,treci mai departe.ASTA ESTE ȚARA NOASTRĂ și noi în ea !

  Reply
 21. 21

  Ion

  Titlul articolului ales foarte bine, acum toată lumea crede ca bărbatul bolnav era cazat la azilul de bătrâni, pentru ca mulți din cei care vad știrea dau share fără sa citească tot. Interesant și cum s-au intersectat drumurile pacientului și reporterei exact în acel loc.Nu spun nici ca ar fi o mare conspirație în urma căreia sa cada capete(rămâne interesant de urmărit), dar nu pot sa ma abțin sa nu ma întreb ce soție și fiica își lasă sotul/tatăl întins pe scări în grija paznicului, ca tot pomeneati de empatie. Sa aruncam cu pietre ne pricepem, ne protejează tastatura, ca noi suntem în spatele ei. Cand s-au desființat spitalele am stat nepăsători, acum plângem ca sunt puține și toți vor un servici la stat ca e bine plătit. Și probabil ca oricare dintre noi am fi chemat ambulanța. E mai simplu. Și apoi făceam poze…

  Reply
  1. 21.1

   Anonim

   Mai bine taceati domnule

   Reply
 22. 22

  Anonim

  Dacă aceasta persoana avea un infarct în curs nu credeți că paznicul a făcut bine ca nu l-a mișcat și a chemat ambulanta? In aceste cazuri nu știi ce sa faci. Va spun din experienta, din viața petrecuta lângă un medic ca s-a procedat corect. Nu vorbesc de doamna care privea. Ajutați cu aceste articole, dacă puteți sa se facă bine, nu rău.

  Reply
  1. 22.1

   Anonim

   Tatal meu nu mai putea din cauza durerilor el sa întins pe scări și va spun ca sunt aproape 4 săptămâni tatăl meu este încă in spital 😢😢😢

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023