Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu degeaba se spune că peştele de la cap se împute, iar Curtea de Apel Piteşti în acest caz este capul.
  Având răbdarea şi timpul necesar să studiez comportamentul judecătorilor şi deciziile emise de Curtea de Apel Piteşti, am avut ocazia să constat, nu atât de mult incompetenţa sau nepregătirea judecâtorilor ci corupţia din sistem.
  Oare cum este posibil ca acelaşi complet de judecători ai Curţii de Apel Piteşti în urmă cu o săptămână, să dea dreptate reclamantului, iar la o săptămână distanţă un alt reclamant cu aceeaşi speţă, dar cu acelaşi pârât să- i se respingă acţiunea?
  Se impune a se preciza că toate documentele din ambele dosare sunt identice „plagiate”, (inclusiv cererea de chemare în judecată, cuvânt cu cuvânt) singurul lucru diferit fiind numele şi prenumele reclamantului.
  Şi nu este un caz singular şi accidental.
  Consider că, corupţia în cadrul Curţii de Apel Piteşti are rădăcini adânci în politică. Din acest motiv consider că ne confruntăm cu un stat mafiot.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dacă s- ar dori, să se depisteze şi să se elimine corupţia din Justiţia argşeană, nu ar fi ceva complicat şi nu necesită cine ştie ce creier, în condiţiile în care bazele de date ale instanţelor de judecată sunt actualizate aproape instantaneu.
   Ori, în condiţiile din ziua de azi, utilizând tehnologia informaţiei este inadmisibil, ca tu serviciu de informaţii să spui că nu ai ştiut, ce se întâmplă în sistemul de justiţie, atâta timp cât cu noţiuni elementare de tactică şi logică orice simplu muritor de rând poate demonstra corupţia din sistem.
   Dar, în schimb în Argeş avem ocazia să vedem palate cu peste 20 de camere ale angajaţilor (şi foştilor angajaţi) din serviciile de informaţii, cărora le este imposibil să justifice sursele de finanţare (de multe ori aceste palate se regăsesc pe numele copiilor). Dacă cineva doreşte poate să înceapă verificările cu vilele- palate din nordul judeţului.
   România nu a fost desfinţată de tătari, unguri, ruşi sau alte naţionalităţi, ci s- a fost distrusă din interior de români şi pe banii românilor.

   Reply
 2. 2

  ION

  „Curtile de Justitie seamana cu un tufis, unde oile cauta adapost impotriva vremii rele, nestiind insa ca isi vor pierde in curand lana!” (Fr.Bacon)

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Nu trebuie să ne mirăm că justiţia din Argeş este altceva decât Justiţia din oricare alt judeţ al României.
  Experimentul Piteşti a funcţionat şi aplicat doar în Argeş şi nu în alt judeţ.
  Judecătorii din Argeş au ca bază de provenienţă A.D.N. ul caracteristic Judeţului Argeş şi nu alt ADN.
  ADN. ul, intelectul şi caracterul luptătorilor din Argeş a fost distrus tocmai prin experimentul Piteşti, cu contribuţia trădătorilor, laşilor şi cozilor de topor ale acelor vremuri.
  Ori, cum ce naşte din pisică, şoareci mănâncă, nu trebuie să ne aşteptăm la cinste şi dreptate din partea copiiilor celor care au îngenucheat cinstea şi dreptatea încă în urmă cu 60- 70 ani.

  Reply
 4. 4

  Gordone

  Ce semnalați aici se întâmpla in toată tara. Pot spune in toată lumea. Daca justiția era corecta noi nu am fi ajuns in groapă asta

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Pe glob sunt doar două ţări recunoscute ca ţări ale tuturor posibilităţilor: America şi România.
   Faptul că este corupţie pe tot globul, da aveţi dreptate. Dar această corupţie se află (în alte ţări) în limite rezonabile. Tocmai, de aceea nivelul de trai este mai bun în ţările în care corupţia este limitată.

   Reply
 5. 5

  Anonim

  În Argeş s- a născut, a trăit şi nu a murit Mafia permiselor de conducere.
  În Argeş s- a născut şi trăieşte bine Mafia judecătorilor.
  Şi toate acestea s- au întâmplat şi se întâmplă cu acordul şi bunăvoinţa servicilor de informaţii (inclusiv cele interne ale instituţiilor în cauză), care au parte de caşcavalul lor de tip mafiot.
  Şi toate aceste mafii din instituţiile publice din judeţul Argeş sunt mai înrădăcinate mai mult decât în orice alt judeţ al ţării, întrucât atât natura terenului cât şi mediul sunt prielnice dezvoltării acestui cancer.
  Bineânţeles că în Argeş ne confruntăm şi cu Mafia avocaţilor, a experţilor judiciari, etc.
  Rezultatele sunt ireversibile şi numai cine nu vrea să vadă nu le vede.

  Reply
 6. 6

  Dora

  Dura lex send lex. Un principiu care nu e valabil la noi.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Politica este o curvă.
  Întrucât justiţia s- a contaminat de politică, tragem o singură şi simplă concluzie: Justiţia este o c…

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Şi când te gândeşti că domnii judecători iau salarii de la Stat de 200 milioane / lună şi comercializează litigiile ca la piaţă, îţi vine să te tot duci după cei 4- 5 milioane de români care şi- au făcut valiza.
  Poate era mai bună denumirea de comerciant în justiţie în loc de denumirile actuale de judecător sau magistrat.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Nu degeaba, la intrare într- o instanţă de judecată se găseşte pe faţadă o balanţă.
  Balanţa de la intrare nu reprezintă nimic altceva, decât că cel care dă mai mult , înclină balanţa, şi câştigă.
  Şi cum reclama (în cazul nostru balanţa) este sufletul comerţului ….

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Statul român este un haiduc, dar cu semnul minus în faţă.
  În timp ce haiducii luau de la bogaţi şi dădeau la săraci, Statul român (prin politicieni) ia de la mulţi şi dă la puţini. Puţin cu puţin se face mult.
  De asemenea, în timp ce haiducul era considerat în afara legii, în timp ce politicianul este omul legii.
  Nu degeaba justiţia a devenit injustă.

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Erata De asemenea, în timp ce haiducul era considerat în afara legii, politicianul este considerat omul legii.

   Reply
 11. 11

  Anonim

  CAMPIONI la NUP-uri si CLASARI, la apel si cai de atac JUDECA continu si alternativ ACELASI complet, se solutioneaza spetele cu SE RESPINGE ca NEFONDAT-NETEMEINIC-IRELEVANT-INADMISIBIL…….,in AG. BALANTA lui THEMIS este echilibrata cu GREUTATI NESTANDARDIZATE!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023