ad

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Stefanesti

  Alo, domnii jurnaliști. La Stefanesti a câștigat USR Plus.

  Reply
  1. 1.1

   Geo

   Hal de exprimare de jurnalisti: USR PLUS a „furat” doua orase! Vorbind de cel mai onest partid din politica noastra.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Vaaaaaai, ce oroare….

    Reply
   2. 1.1.2

    Alex

    Domnii “jurnaliști” sunt clienți fideli PSD, n-ar trebui să fiți surprins. E panică mare că PSD și PNL au pierdut unde oamenii sunt mai educați, nemanipulabili și deschiși la minte (Pitești, Ștefănești, Mioveni).

    Reply
 2. 2

  Anonim

  O să le iasă prin piele cretinilor care au votat PNL și USR.Vor mai vedea ei măriri de pensii și salarii când mi-oi vedea eu ceafa.

  Reply
  1. 2.1

   Windofchange

   „Mariri de pensii si salarii” …Cu asemenea mizerii electorale ati prostit lumea. De inflatia generata, de imprumuturile facute, de sustenabilitatea cresterii lor din pix, de investitiile serioase, cu impact real care sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire, „ati uitat” sa le pomeniti oamenilor in campaniile electorale? A-ntarcat balaia oameni dragi. A, inca ceva, nu vom face niciun compromis, venim si vrem tot judetul, nu doar 3 localitati, vrem sa aratam oamenilor ca politica poate fi si despre ei, poate fi transparenta, corecta si cu simtul raspunderii, nu mizeria ce-ati perpetuat-o in ultimele 3 decenii. Veti fi istorie, obisnuiti-va cu ideea asta, v-ati sapat groapa singuri…”nemuritorilor”…

   Reply
  2. 2.2

   un cretin

   Mariri de pensii si salarii ?!!!! S-au dublat pensiile deja mari, ceva la grupele de munca iar restul cetatenilor au pensia sub nivelul salariului minim pe economie. Despre ce vorbim?! Cum este dupa 40 de ani de munca sa primesti 1300 lei?!

   Reply
 3. 3

  catel

  Și la Țițești dar nu e public. Minte.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.