22 ianuarie, 2020

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  ,,Prin urmare, astăzi, națiunea română continuă să fie agresată în valorile ei de către o bună parte dintre…români”…dar și de către un sas retard (adică întârziat în vorbire dar nu numai…) care a avut tupeul de a jigni un magistrat de valoarea și probitatea Danei Gîrbovan. Propun ca românca și patriota Dana Gîrbovan să candideze la funcția de Președinte al țării noastre (care nu este și a lu’ ăla pomenit mai înainte). Poate îi spune/propune cineva! Dacă acceptă și românii mai au puțină minte, îi va spulbera pe contracandidați. Doamne ajută!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Iohannis sa plece acasa! Prostește copiii cu exprimarea lui. Fiul meu de 7 ani a început sa silabisească vorba.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Spune ca face el guvern, dar a mai făcut unul si s-a ales praful.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Păi, mă, Savule, de ce nu spui/scrii , tălică…”Iohannis”/Jupiter?! …Ce-o mai îmbrobodeşti pe …”babuină”/Dăncilă/Iunona (ş-aia … slabă …de cuvinte !% ) ?!! … De când te-ai încurcat şi cu… „a bătrână”/Minerva,…Atena/soacră-ta, Gicule (încă în…putere !) , vrei şi…Guvern din capul lui Jupier (Zeus) ?! Da’ , ce mă, tu n-ai auzit că strămoşii romani venerau (în templu) la Capitoliu (un fel de dealu’ Cotroceni) pe Jupiter , dar şi triunghiul Jupiter-Iuno(na)-Minerva ?! Sau şi tu vii…din Madagascar… via Videle-Hermanstad ?!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu înțelege nimeni ce scrii, de parca gândești după ce capul ți-a fost despărțit de trup, ca Orfeu.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Cu siguranță, ai rămas surpris că se ştie (undeva!) de chestia …”soacră-ta” ?! D’aia !?Că nu te bănuim c-ai fi ştiut vreodată…mitologie !!!

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Dacă te referi la…Orfeu (eroul mitologic) , cu siguranță , nu te-ar recunoaşte pe tyne ca…Euridice, oricât ar privi în spate !…Doar ar regreta c-a întors capul ca să vadă…o babă expirată care mai şi visa …la FUNCTIA de… Mamă… MARE !
   Tu confunzi Slunba de Ziua „Taierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul” (29 August) cu vreo slujbă/pomană de post (negru) , oferită ție de popa O nu/Măniceşti…la început de…AN şcolar !

   Reply
 5. 5

  marin

  Viața noastră ca un joc de copii ,,foc! apă!”! Sunt un om fericit când merg în pădure, plantez un stejar, adun plante medicinale, mă odihnesc la umbra unei căpițe de fân și nu mai știu nimic din ce spune mass media. Viața merge oricum înainte!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.