Înscriere creșă lat

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un reqviem de Mozard pe cand?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Referirea la Mircea Căcărtarescu a distrus articolul. Omule, aveam altă impresie! Să lăsăm subterfugiile. Omul puternic nu are nevoie de paliative în singurătatea lui. Așa, epatări…e plină lumea, dar degeaba.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Acesta e/a fost/ vulturul-croncăni(că)tor (ca „Bietu’ Vână”-surdu!)…al fentelor gâscanului ieşit la păscut/tăiat iarba/buruienile/urzicile & ştevia/…cu Secera …si la bătut cu Ciocanul in poarta lu’ Cap de Fer/băştinaş…pe Râurilor si iubitor de solidarizare fUTC . ro (pe lângă) …căruțele celor de la şatra Zăvoi/Ştrand din Luncă/ (Argeşul)/… pe numele lui de băiat…”acoperit”… cu bronz (în exces)… Traian (de la organul Puturos & Strălucit…de uns/unsuros …cu toate alifiile pe bază de untură … (de porc) şi seu de gânsac luat.. de Dumnezeu/(la EL) …la timp …d’n calea Pandemiei cu CoronaVirus/CoVid 19) !

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    E clar, te-ai infectat…la cap!

    Reply
 3. 3

  maruca

  Nu cred că aș fi cea mai în măsură să comentez articolul domnului Traian Ulmeanu; nu-l cunosc, dar îi citesc, cu interes, intervențiile din ”Argeșul”. Acum, văzând ”limbajul” și înverșunarea cu care îi sunt răstălmăcite cuvintele, nu pot, fie-mi permis, decât să subliniez că o astfel de abordare nu face decât un deserviciu ziarului ”Argeșul”. Să nu-mi fie luat în nume de rău; știu că fiecare are dreptul la opinie, dar…. ”orice limită, are o margine”! Cum s-ar înclina balanța dacă am pune de o parte ”Anonim”, pe de alta ”StratforAG”, comentând pe marginea articolului (de excepție), al lui Gabriel Lixandru? Vă las să judecați singuri!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ma’mare , iar ai confundat florile de la cimitir cu „aranjamentele”… florale (de înmormântare) ale FLORĂRIEI piteştene „OLGA” (Panete) !!?..Noi ne bucurăm că încă mai scrii, chiar dacă aceleaşi…prostii …pe care le scriai şi pe vremea lui…Stalin & Gheorghiu-Dej !
   PS. De Covid-ul ăsta…al XIX-lea, crezi că …mai scap@m ?!

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    🤯🥳🧠🦴

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!