21 octombrie, 2019

7 Comentarii

 1. 1

  Adrian

  Foarte bine le a făcut oricum aparatele alea nu dau nimic am pierdut destul acolo păcat nu ia nimeni măsuri sunt măsluite și corupți și toți asta e Romania ar trebui toate interzise susține strângerea de petiții pentru scoaterea lor😎😎😎

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ba prostie, sarac esti si sarac o sa rămâi.E masluita ma ta aia care te a facut asa prost.De ce plm sa le interzică?Astia fac bani pe urma proștilor ca tine.E vina ta ca te duci saracule.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu vi se pare ceva dubios la jaful acesta? Cand au intrat acei asa zisi spargatori, cel care statea la bar nu schita nimic? Iar fata de dupa tejgea , putea apasa butonul de panica atunci can au intrat. Eu cred ca cel care statea in fata barului a dat zvonul celor care au jefuit pentru ca este prea mare coincidenta. Cred ca este complicitate intre cei 2!

  Reply
  1. 2.1

   George Olteanu

   Şi mie mi s-a părut dubios tipul ăla şi se tot uita la ceas până să intre ăia…

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Si mie tipul ala imi pare dubios! Prea calm, se aseaza linistit pe scaun de parca nimic nu se intampla! Erau complici! 😂😂😂😂

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Se lăuda la fata de la bar, cu ceasul lui de Xxx € , d’aia se uita ! Rămăsese fără lei pt.păcănele şi vroia să il vândă ei…pe ceva, acolo ! Ce e aşa de…GREU ?,!.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Lasă că anu au furat de la un sărac .au luat tot de unu bogat.bine le-a făcut.daca nu au rănit le nimeni e bine.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.