Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Haosul este cuvantul de ordine !

  In primul rand dupa seria de ordonante romanii chiar au avut intelegere fata de un guvern de habarnisti aflati in imposibilitatea de a face fata pandemiei. Lucrurile indica o incompetenta crasa la nivel institutional mult sub orice comportament social al celor care astazi se supun ordonantelor date de niste zevzeci. Traim o situatie paradoxala in care autoritatile trateaza populatia dupa principiul efectului iar personalul medical dupa cel al cauzei. Toate statisticile sunt fara nicio noima pentru ca nu exista teste iar cel mai simplu mod pentru a masura pandemia este sa ne numaram mortii. In mod sigur povestea coronavirusului va fi una secundara dupa ce hoardele de hoti, criminali si violatori vor face schimb de tricouri cu cei carora peste o luna le va fi foame

  Reply
 2. 2

  StratforAG

  Ar fi de apreciat si extrem de util ca redactia Argesul si dv. cu autoritatea si respectul acumulate in decenii de cariera sa demarati un program de sensibilizare a oamenilor menit sa promoveze cultivarea terenurilor fie ele cat de mici. Romania se va confrunta iminent cu o penurie de produse alimentare iar valoarea banilor va scadea dramatic. Covid 19 va bantui lumea multa vreme de acum inainte si ar fi o aberatie ca cineva intreg la minte si cu un minim de preocupare pentru viitor sa nu-si puna problema foametei. Romanul va descoperi ca trocul prin care dai o rosie contra a doi cartofi va fi noua moneda forte a priveghiului de la toamna si ar fi fi pacat ca tinerii sa nu puna mana pe sapa si sa se apuce sa scoata gospodariile parintilor si bunicilor din starea in care se afla acum. Aer curat si spirit civic departe de sursele grotesti ale contaminarii urbane iminente. Vara bate la usa si ma tem ca va fi cam tarziu pentru legume daca nimeni nu se preocupa serios de asta peste o saptamana. Pe de alta parte incropitul unui cotet cu vreo 20 de oratanii ar scutii multa lume de umblatul cu masca pe fata prin supermarketuri ca sa nu mai spun ca acestea ar oferi o priveliste mult mai optimista decat gasca de idioti din capul tarii.

  Reply
 3. 3

  StratforAG

  Un paradox asupra caruia sa reflectati. Cand in Romania nr de morti va fi aproape egal cu numarul de imbolnaviri sa va ganditi cate teste s-au facut…

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Domnu’ văd că ți-a venit mintea la cap. Combați bine! Da, dar, însă, totuși (!), obrazul subțire, cu diacritice se ține.

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Sa vi-l imaginati pe Ionica la aproape 70 de ani cu nivelul lui de intelegere si spiritul combativ in limitarea lui Covidel cum o sa gestioneze inchiderea Pitestiului. Bietul om nu stie nici sexul ramelor iar acum se va vedea nivelul de competenta administrativa cand o sa-i moara votantii pe capete. Uitati-va la Apostoliceanu ( omusorul lui Gopo) la Zidaru cu fata aia de muncitor pe betoniera si gasca de consilieri mari cunoscatori in ale biotehnologiei si puneti peste coliva bomboana cu starea spitalelor din Pitesti. Apoi restul….

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!