5 Comentarii

 1. 1

  Vronski

  Sunt de acord cu tot ce spune domnul Calinic. Așa este, sunt și ei oameni, și românii au fost primiți în alte țări. Să fim corecți, sunt semenii noștri chiar dacă nu intră în biserici ortodoxe. Poate unii dintre musulmani se căsătoresc cu românce li trec la ortodoxie, v-ați gândit la varianta asta?

  Reply
 2. 2

  NIR

  Bine zice ÎPS Calinic !

  Reply
 3. 3

  P. Istrati

  Dacă facem pomană cu țiganii și le dăm ajutoare sociale, le dăm de pomană de sărbători, atunci ce-are a face dacă sprijinim și musulmani? Sunt și ei oameni, n-au plecat de fericți din țările lor. Să fim toleranți și iubitori de aproapele cum zice Arhiepiscopul. Mulți dintre noi avem pe la țară căsuțe nelocuite de la bătrânii noștri și nu ne ducem să stăm acoloi și unii dintre noi nici nu le mai îngrijim. Am putea să facem fapte bune și să dăruim aceste căsuțe musulmanilor care vin în România. Să fim buni, așa ne va fi și nouă bine.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Doamne , chiar aşa e, nu gândim creştineşte. Şi nici ca Isus din Nazaret…care era de bună credință când dăruia din ce îi prisosea (şi el n-avea, material, „fizic”, decât trupul şi sâgele său pe care le-a jertfit spre „îndestulare” ucenicilor săi şi creştinilor , iar IDEAL , „spiritual”, avea IUBIREA pt.Tatăl său ceresc (Dumnezeu), care l-a însoțit de la conceperea sa prin Duhul Sfânt (parte a Sfintei Treimi-„Tatăl , Fiul şi Duhul Sfânt”) şi Dragostea lui pt. Sfanta Fecioară Maria (omul-femeie , ales, să nască pe Isus ,Fiul si Trimisul lui Dumnezeu pe Pământ pt. Mântuirea tuturor oamenilor prin Iubirea lui ca Jertfă) . Cristos va învia şi între Înviere şi Înălțarea sa la Ceruri va colinda printre oameni, arătându-se unora, prima fiind Maria Magdalena, care din prostituată, femeie pierdută, este ridicată la rangul ceresc de Sfântă, pt. credința şi iubirea ei față de Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu şi al Fecioarei Maria !
  „Dacă iubire nu e, nimic nu e”. (Marin Preda/Sf.Apostol Pavel)

  Reply
 5. 5

  V. Sima

  Așa cum există cutia milei, la fiecare biserică ar fi bine să găsim o cutiuță în care să punem un leu, doi, cât avem și cât vrem fiecare pentru a-i ajuta pe musulmanii care vor veni. Banii ar putea fi folosiți la cazarea lor și pentru hrană. Așa am demonstra că suntem de-ai lui Hristos! Decât să arunce banii pentru țigări, cei care fumează ar putea să dea măcar contravaloarea unui pachet de țigări adică 19-20 de lei în cutiuța prin care putem să-i sprijinim pe africani sau ce nații or mai veni în țara noastră. Sunt 100% de acord cu Înaltul.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.