Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Edi

  Exista o solutie simpla si este aplicata acum in Venezuala: se devalorizeaz moneda de cate ori este nevoie.
  Cu o inflatie de 1000000% poti mari pensiile cat vrei si sa nu ajunga nici de 1 kg de carne.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  E la mintea cocoșului că nu se poate susține dublarea pensiilor.Majorarea are loc în termeni nominali,așa cum zice domnul Dumitru.Asa s-a întâmplat și acum .Din cauza faptului că PSD a făcut vâlvă cu măririle de pensii,românii comercianți au făcut ce știu ei mai bine: au mărit preturile.Si le-au mărit astfel încât majorările pensiilor sa nu mai poată acoperi.Daca Media va publica astfel de articole,cu siguranță până în 2021 vom cumpăra alimente și toate cele la preturi duble.Asa se va adeveri că vom trai mai rău,exact ce spune domnul Ionuț Dumitru.Dar in România cât se consideră ea de democratică,nu se poate găsi o cale de stabilizare a prețurilor?Știu că o să spuneți nu, și știu și de ce,dar Romania este atipica in ceea ce privește democratia.Nu o spun eu se vede.Ve țările cu democrație sănătoasă fac cu ușurință,noi nu putem face.

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Ionuț Dumitru doar stă pe marginea șanțului, ca o babă clevetitoare pe care nu o bagă nimeni în seamă, și este Gică Contra, în loc să vină cu soluții. Nu trebuie doar economia să producă mult mai mult, deși este o condiție de bază. Cum controlăm bancile și multinaționalele care sar ca arse când le acuzăm, pe bună dreptate, că-și externalizează profiturile prin înregistrarea de cheltuieli cu ,,consultanța” artificiale (inexistente) efectuate de societățile mamă?
   Ne spune acest I.D., care are acces la date, cam care ar fi impozitul pe profit neplătit în România? De unde?, e greu să fi corect și patriot. Ne spune acest individ de ce nu putem să mai avem industrie, agricultură, prestări servicii, turism, lucrări de infrastructură ,,necenzurate” de U.E.? De ce Banca Națională a României este doar o bancă oarecare, nici națională și nici a României ( sau, mai degrabă, împotriva României)? De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

   Reply
 3. 3

  Goargăș

  De ce ni se pare nouă de bon ton să ne criticăm țara în care ne-am născut, să pupăm in fund alogenii, să ne luptăm români cu români, să dorim să dispară capra vecinului de moarte naturală și casa acestuia, în incediu, să ne cățărăm pe umerii colegului de muncă, în multinaționale (dar nu numai) cu orice preț, pentru a-i lua locul, indemnizația și chiar nevasta (dacă ne place)?. De ce ne comportăm, noi, românii de parcă am împărăți lumea deși murim ca mâine?. De ce nu suntem ca sârbii (popor viteaz și patriot) ? Pentru că suntem ca maimuțele, imităm conducătorii de doi bani pe care îi avem.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Ooooooooooooo! S-a aprins lumina-n sat.Doamne, cât ii iubesc pe sârbi! Cred că şi Tuţea i-a iubit.Altfel nu-mi explic.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023