4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Fără ochelari de soare, la ochi. Sunt puși ,,de chichi”, pe cap! Mda…

  Reply
 2. 2

  Vronski

  E de apreciat gestul doamnei Ionica si ar trebui să fie exemplu pentru toți politicienii. Așa trebuie să procedeze toți politicienii, să meargă la biserică fără presă, fără televiziune. Acord nota 10 primăriței pentru că așa cum scrie în articol, a făcut lucruri bune pentru credincioși, a reparat stâlpii de iluminat și tot e ceva bun. Dacă aș locui în Ștefănești, aș vota-o pentru că se vede din articol că doamna are suflet bun și frică de Dumnezeu.

  Reply
 3. 3

  NIR

  „Ioana, roaba lui Dumnezeu, se roagă tainic”…. Dumnezeu nu are nici roabe si nici robi; numai boii gandesc asa; vai de capul lor si mai ales al celor care ii asculta pe micimani !
  Nu este de mirare ca suntem unde suntem !
  Cum zicea, cineva, odata : Bun pamant, pacat ca-i locuit !

  Reply
 4. 4

  Lucifer

  NIR decodat înseamnă INRI care se traduce…știu teologii cum, nu scriu aici. Vreau doar să se știe că mesajul semnat NIR aparțiune unui ultraortodox cu păr lung, plete și cupon proaspăt de pensie. E o damă fanatică, și-ar pune oricând o bombă în numele credinței pe care o proclamă. Nu e vorba de islam ci de o ramură „ultras” a ortodoxiei. E un om de ocolit dacă-l vezi pe lângă piața din Găvana. Nu citiți ce scrie NIR, e toxic. Ultratoxic!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.