Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Elvetianul cu rădăcini italiene Alberto Giacometti , desigur, nu l-a impresionat pe Gh. Savu prin operele sale (impresioniste) de sculptură, sub influența lui Bourdelle, şi nici prin dragostea lui pentru siluetele unor „femei şnur”, ci pentru că figura sculptorului „individualizează” bancnota de 100 Franci elvețieni, iar pe el(Savu Gh.) l-a ironizat …o „bronetă” când l-a întrebat…”cine e ăla” de pe $ (Dolar) că nu semana cu nici un Preşedinte pe care ea „îi cunoaşte”!?!…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Învinși de prostie

  Reply
 3. 3

  Zmaranda

  Ți s-a rupt apa? Ai născut! Hi

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Statul Român a devenit o adunătură de hoți și borfași.
  Statul Român, precum haiducii (cu semnul -) adună de la mulți români pentru a da la bogați.
  Astfeș ne-am trezit cu pensii speciale la primari, Președinți de Consilii Județene și o multitudine de borfași care au furat când erau în activitate.
  Pensionarul român de rând trebuie să fie conștient că pensiile speciale ale oricărui gargaragiu politic sunt din buzunarului și nu de aiurea și în consecință pensia reală a omului de rând va fi mai mică.
  În concluzie cu cât avem mai mulți politicieni cu pensii speciale, cu atât vor fi mai mici pensiile oamenilor de rând.
  Pentru a rezolva situația inundațiilor , s.a, există o singură soluție revolta oamenilor împotriva politicienilor care se află în spatele distrugerii a tot ce ne înconjoară.
  Se spune că Dumnezeu îți dă dar nu îți bagă în traistă.

  Reply
 5. 5

  Diocletian

  Ne meritam soarta. Omenirea va fi distrusa nu de vreun cataclism cosmic ci de propria nepasare si prostie.
  Inca de acum mii de ani Budha a spus ca cea mai mare greseala a omenirii este ignoranta/prostia.
  Isus a propavaduit aceleasi idealuri, iubirea de aproapele tau, grija fata de tine si ceilalti cautarea adevarului ce te va elibera., dar mesajele lor sunt de fapt ignorate de societatile si orientale si occidentale.
  Ne meritam din plin soarta.

  Reply
 6. 6

  catel

  Pensie specială? Cine ne pune sa ii votam? Nu mai votați oameni buni! Sunt toți niste capre!

  Reply
 7. 7

  Maya

  Învinși de ape si de indiferență….natura se răzbuna cum stie ea mai bine, numai că nu se răzbuna pe cine i-a ciuntit din măreție ci tot cel de la talpa țării are de suferit. Cât despre guvernanți… toti sunt la fel. Sunt dezrădăcinati si si fara niciun fel de legatura cu natura. Păi cum poti sa simți natura daca nu esti in consonanță cu ea? Natura aleșilor e cea din mall -uri . Aceea creata de om. Nu, natura n -a creat -o omul ci Dumnezeu iar daca nu-ti traiesti viață in mijlocul naturii create de Dumnezeu, cum sa spui ca esti un om cu frica de Dumnezeu? Nu ai Dumnezeu, nu ai natura, nu ai rădăcini! Daca am avea rădăcini nu ne -ar mai lua puhoaiele…..

  Reply
 8. 8

  marin

  Eu sunt ,,pentru” plantarea a 100 de stejari în zonele calamitate! Cine subscrie la propunerea aceasta să-i comunice autorului articolului, să începem acțiunea în luna noiembrie! Anul de grație 2019…

  Reply
  1. 8.1

   Goargăș

   De acord! Și sub egida ziarului ,,Argeșul”.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!