23 septembrie, 2021

Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dna Radu (orice meserie practicați azi !i) ,respectiva, prinsă copiind , NU este dascăl (nici nu merită să fie identificată cu nume!). Ea este doar o „purtătoare de chiloți (de damă”) ?! care ştie/nu ştie să manevreze un smart sau android. Titlul articolului de mai sus pângăreşte şi pe dascălii dumneavoastră (ați avut, desigur !) care roşesc citind titlul de mai sus si se ruşinează ei pentru „produsul” lor !

  Nu noi, redactorii ziarului, trebuie să roşim pentru lucruri de genul celor relatate aici, ci aceia care le comit, punându-ne astfel în situaţia să le relatăm.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Este evident, vă faceți că nu înțelegeți că un/o aspirant/ă la un post didactic (cu orice „pregătire”) nu este dascăl, nici dacă ar fi corect/ă. Titlul articolul este insultător (inclusiv la adresa dascăllor dvs.) !

   Reply
 2. 2

  Anonim

  „Doamna” este produsul celor 28 de ani prin care a trecut Romania: prin furt si inselaciune sa reusesti in viata! A se vedea valoarea celor care n-au condus si ne conduc. Valorile ne-au parasit si continua sa ne paraseasca,fara gand de intoarcere!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Domnul „Anonim” care spune că titlul „pângărește dascălii ” are dreptate dar exagerează.Mai cunoaște Domnia sa multe persoane care rosesc atunci când greșesc?Ați văzut dvs.politicieni care rosesc pentru faptele lor cu mult mai grave,ați văzut dvs. doctori care rosesc atunci când fura și omoară oameni,și când zic oameni mă refer și la copii,ați văzut dvs conducători de marketuri care rosesc ,atunci când îți vând produse peste care trec șoareci ,ați văzut dvs popi care rosesc atunci când nu îți îngroapă mortul că nu ai banii pe care ți-i cer? Mai vreți exemple mai am ,sute.Si eu am greșelile mele pentru care rosesc,așa cum si”Anonimul” are greșelile sale pentru care roșește sau ar trebui sa roșească.Eu aștept ,mult și bine ,sa ne revenim,sa nu mai roșim,cei care au mai rămas cu moralitate,și să roșim de fericire ,ca intr-o zi vom găsi calea cea bună,aceea în care românii munceau ,nu bârfeau si vom fi ce am fost odată.

  Reply
  1. 3.1

   alex

   „Vom fi ce am fost odata”. Cand anume am fost altceva decat suntem acum? Pe vremea lui Ceausescu? Pe vremea regilor? Pe vremea domnitorilor? Sau poate pe vremea dacilor?

   Reply
 4. 4

  Goargăș

  Cu telefonul ascuns în chiloți. Hmm…Informațiile proveneau din ,,vibrații” sau din accesarea internetului? Mister!

  Reply
 5. 5

  Goargăș

  Pentru domnul Puiu: lăsați eternul farmec feminin! Pregătiți-vă asiduu pentru plata pariului. Domnule Redactor Șef, ,,numitul” Puiu este pe cale să piardă un rămășag cultural. Grădina de Vară pare în aceste zile într-o efervescență totală. Vă rog să trimiteți un reporter, mâine, pentru a verifica.

  Reply
  1. 5.1

   Puiu a pierdut pariul cu Goargăș

   Fără cuvinte!

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Așa zisa persoană prinsă la copiat, are dreptul să dea în judecată atât Jandarmeria, ISJ Argeș cât și ziarul pentru simplu motiv că s- a făcut publică afirmația jignitoare că telefonul a fost ascuns în chiloți.
  Recomand persoanei respective să nu stea pe gânduri și să se adreseze instanței de judecată solicitând daune morale pentru jignire, insultă, supunere oprobiului public, etc.
  Suma se poate ridica la peste două miliard lei (vechi).
  Să vedem atunci cine mai râde?
  Culmea posturile sunt date numai pe șpagă, dar presa nu scrie nimic, iar când aude de chiloți li se aprind lămpile în cap.

  Reply
  1. 6.1

   Goargăș

   ,,….dar presa nu scrie nimic, iar când aude de chiloți li se aprind lămpile în cap”. Sigur, reprezentanții presei sunt potenți și, chiar dacă fragmentul redat este agramat, hai să fim sinceri, copiatul este acum, o boală generală. Care este diferența față de un plagiat? În privința acționării în judecată există riscul dispunerii reconstituirii faptei, cu martori care se pot hlizi la ,,eveniment”!

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Nu se judecă dacă persoana a avut sau nu chiloți sau telefon, ci doar dacă faptele comise de autorități și de presă au supus oprobiului public s.a., persoana în cauză.
    Privitor la agramat sau nu, la cât se fură în țara asta, ce importanță mai are lipsa câtorva virgule și , sau litere, un plural sau singular.

    Reply
 7. 7

  Delia Dumitrica

  Scuzati-ma, dar titlul este oribil, mai ales pentru un articol scris de o femeie, doamna sau domnisoara! As vrea sa-i amintesc dumneaei faptul ca Ziarul Argesul nu are nevoie de titluri incendiare prin vulgaritate, ci de titluri pe masura valorii jurnalistilor sai. Poate doamna/domnisoara Radu este doar colaboratoare, dar asta nu justifica termenul respectiv. Acum, din punctul de vedere al exprimarii, ar fi putut sa scrie “inventivitatea unui dascal “ si nu “inventivitate de dascal”, fiindca asa generalizeaza fenomenul deosebit de negativ (daca imi permiteti superlativul…) si-i baga pe toti dascalii in aceeasi oala. O spun in calitate de…dascal. Repet: Ziarul Argesul a avut dintodeauna un standard de moralitate net superior altor publicatii argesene care se autointituleaza “ziare “. Deci chiar nu are nevoie de asemenea titluri. Am vazut ca in articol semnatara acestuia a reusit sa gaseasca o expresie sinonimica destul de eleganta:”lenjerie intima”. Putea sa o foloseasca si-n titlu. Sau i-a fost teama sa nu cada in patima repetitiei suparatoare? Hm!…

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Freud(psihanaliza) este confirmat(ă) pe deplin atât de „scriitorul” articolului (la dictarea „serviciilor” de manipulare şi intoxicare a opiniei publice şi de învrăjbire a românilor (şi de intimidare/amenințare la adresa dascălilor, în acest caz, de tipul „dacă mişcați în front, iată ce puteți păți, voi, dascălii !?)…Obsesia „lenjeriei intime”(mai ales „chiloți” de damă) spune multe despre semnatare articolului (mai ales că este şi ea „dascăl”, vai !)

   Reply
 8. 8

  Goargăș

  Vorba lui Bachus/Brăila: ,,Fără poezie, viața e pustiu!”. Că n-or fi dascălii pudibonzii pudibonzilor! Este un articol puțin mai colorat. Zic unii, cu care eu nu sunt deloc de acord, că ziarul ,,nostru” ar fi cam bătrânicios. Uite că mai scapă câte o perlă. Sigur, nu trebuie exagerat. Dar la câte știu elevii…

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Examenele de titularizare nu sunt altceva decât examene pentru papagali.
  Se cere să ai memorie și atâta tot.
  Să ne mai mirăm de ce avem analfabeți funcționali.
  Un examen adevărat se dă cu toate cărțile pe masă. Important este să știi ce să copiezi și să faci o sinteză. Din păcate învățământul este rupt de realitate din acest punct de vedere la toate nivelurile.
  În condițiile în care cantitatea de informație pe glob se dublează la fiecare două săptămâni este aberant să te apuci să memorezi. Important este să ști de unde să iei informația și să o prelucrezi.
  Este adevărat decât să copiezi și să fi acuzat că porți chiloți este preferabil să dai șpaga cea de toate zilele și rezolvi problema. Se pare că acest lucru îl încurajează inclusiv presa.(o fi pe mână cu Tudosoiu că doar a început construcția celui de al 2 lea palat și musai trebuie terminat)

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Apropo, unde erau jandarmii când angajații ISJ.ului își ridicau șpaga?
   Pe respectivii din ce motive nu-i verifică în chiloți?

   Reply
  2. 9.2

   Boni

   Foarte corect în privința examenului cu toate cărțile pe masă și a capacității de a întocmi o sinteză. Din păcate asta este o artă pe care nu o stăpânesc mulți.

   Reply
   1. 9.2.1

    Anonim

    Aveți dreptate.
    Cel mai greu este să faci o sinteză într-un termen rezonabil având toate cărțile pe masă.
    Un astfel de concurs diferențiază adevăratele capacități de cei care învață pe de rost sau își iau postul doar pe șpagă așa cum se poartă pe scară largă în Argeș.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.