20 septembrie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cel puțin aşa au gustat şi prichindeii miere adevărată …de albine. Doamna învățătoare nu a…”prorogat” de tot… şi mierea albinelor, precum doamna prim-ministru Veorica !

  Reply
 2. 2

  MARIN

  „Altfel spus, la «Şcoala altfel» copiii învaţă cum să înşele, cum să fie şmecheri. Copiii învaţă şi cum să mintă; ei au primit şi o diplomă falsă, din care reiese că respectivul curs a fost predat de un apicultor. Invizibil, desigur.”
  Da, aveti dreptate, gradațiile de merit , calificativele s.a. se dau numai celor care depun la dosar cele mai multe diplome și bineânțeles achită cotizația consistentă.
  Dosarele respective- cele ale câștigătorilor conțin peste 80% dipolme false, inclusiv de masterat și nu numai. Toate acestea se fac nu numai cu știrea celor de sus, dar și la inițiativa celor de sus (Tudosiu s.a.).
  Bineânțeles totul este contracost, că numai suntem copii să credem că vilele cresc precum ciupercile , cu puțină apă de ploaie și ceva umbră.
  Faptul că micuții sunt educați de mici să se adapteze sistemului corupt, nu este ceva rău, le va prinde bine în lumea reală unde totul este pe șpagă (inclusiv postul de femeie de servici dintr-o prăpădită de școală). Cei cinstiți, au murit de foame întotdeauna în România.
  Apropo, ar fi bine să verificați degetele și buzunarele domnului Tudosoiu, în mod sigur veți găsi diferența de miere lipsă la inventar.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.