Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Belphegor

  Domnul Traian Ulmeanu, pe care-l pretuim sincer pentru eleganta mesajelor sale, ne-a obisnuit ca, din cand in cand, sa ne readuca in memorie oameni si fapte care au inca puterea sa ne ostoiasca sufletul chinuit de atatea dezamagiri contemporane.

  Si bine face!

  De data aceasta , discret, domnul Ulmeanu evita sa vorbeasca prea mult despre jocul nationalei noastre, „mai bun ca niciodata”, dar evident, inutil, in fata unora pe care Franta i-a facut invingatori din momentul in care le-a acordat cartea de identitate!

  Domnul Ulmeanu ni-l readuce in memorie pe Nicolae Dobrin, Zeul fotbalului romanesc !
  L-am cunoscut personal la FC Arges, dupa 1989, cand un alt mare personaj, Constantin Stroe, l-a recuperat din izolarea la care-l condamnasera autoritatile si l-a pus acolo unde-i era locul, in conducerea Clubului de fotbal, reusind astfel o reparatie morala care a mai indulcit suferinta ultimilor ani de viata ai Maestrului!

  Peste timp, tragem o singura concluzie, si atunci, in Mexic, dar si acum, in democratie, autoritatile au fost cele care au condamnat valorile, conform unor trairi abjecte ale unor nefericiti functionari publici !
  Oare tot noi suntem de vina cand votam infractori ? Sau e ceva cu identitatea noastra?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!