Related Articles

18 Comentarii

 1. 2

  Anonim

  Alte vremuri, aceiași oameni! Sa duci la animalele bolnave pe popa, este incredibil. De aceea iubesc eu.poporul acesta!

  Reply
 2. 3

  Diogene

  Insemnari din vremuri apuse. Atunci profesorul era „domnul profesor” , atunci oamenii se ajutau intre ei, atunci barbatii erau barbati si femeile erau femei. Si tzara era plina de oameni de nadejde. Apoi au venit comunistii…..adio civilizatie.

  Reply
 3. 4

  Dora

  Nu am auzit de sarbatoarea ursului! Deci, in trecut, se pare, pentru a te feri de cineva sau ceva trebuia sa-i dedici o sarbatoare. Interesant!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Sunt unii care în fiecare zi „sărbătoresc”/”prăznuiesc”… ceva sau pe cineva ! Sunt un fel de CALENDAR de PERETE al BOR / Statului Romania ! Interesant e că din cauza „sărbătorilor” au ajuns românii să nu mai aibă (cu adevărat) şi …”zile libere …de politică” !

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Sunt unii care în fiecare zi „sărbătoresc”/”prăznuiesc”… ceva sau pe cineva ! Sunt un fel de CALENDAR de PERETE al BOR / Statului Romania ! Interesant e că din cauza „sărbătorilor” au ajuns românii să nu mai aibă (cu adevărat) şi …”zile libere …de politică” !Când nu sărbătoresc… sunt în CM (Concediu Medical) !

   Reply
 4. 5

  Silviu

  Interesante amintiri, de la care putem trage multe concluzii!

  Reply
 5. 6

  Nemo

  Cine si ce a fost Ionel Popescu?

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Ion Popescu-Argeşel ? De ce a fost acuzat de „legături” cu „Mişcarea Legionară”(studențească) şi de ce a fost condamnat ?!

   Reply
   1. 6.1.1

    Savu Gheorghe

    Ionel Popescu-Argeșel a fost arestat pentru că asupra sa, când se afla în trenul Arad-Cluj, miliția a găsit o carte interzisă de comuniști. A fost dus la penitenciarul de la Pitești și din cauza că nu s-a conformat ordinelor gardinilor a stat prin pușcăriile comuniste mai multi ani. Nu spun câti ca sa nu fac din el un martir. Dumneata iți dai cu părerea despre orice, fără sa ai habar de ceva. Pe Țuțea îl faci legionar, la fel și pe Popescu, iar pe mine mă faci comunist și nici măcar nu știi despre ce e vorba. Devii chiar enervant! Fă, omule, altceva, nu mai scrie prostii!

    Reply
   2. 6.1.2

    Savu Gheorghe

    Domnule, ai afirmat în comentariile trecute că eu m-aș fi lăudat că sunt rudă cu generalul Savu Gheorghe din Corbi, fără să aduci dovezi. Și ce motiv aș avea să mă laud că sunt rudă cu un general? Eu nu admir niciun general al Armatei Române actuale. Oare nu știi că gradul mare te identifică la fel de mult cu sistemul? Or eu nu am putut să mă identific cu astfel de sisteme, pentru că întotdeauna am fost caracterizat de o gândire independentă. A, dacă ai fi spus că m-am lăudat cu Teofan Savu, tot din Corbi, ar fi fost altceva. Dar nu poți să spui că m-am lăudat cu Teofan, pentru că nu am făcut-o. Dumneata preferi să mi-l bagi pe gât pe general, ca să poți să afirmi apoi că sunt securist. Deci numai minciuni! Ce fel de gândire e asta? Oare nu una comunistă! Așa că fii mai atent când afirmi ceva și vino cu dovezi, pentru că altfel ne întâlnim în altă parte.

    Reply
    1. 6.1.2.1

     Anonim

     Excesul (şi de alcool ?!) îți dăunează !

     Reply
     1. 6.1.2.1.1
     2. 6.1.2.1.2

      Anonim

      Este pe site și un articol despre Vedea. E de bine…(pentru unii!).

 6. 7

  Muscel

  Pe timpul acela satele despre care vorbiți făceau parte din fostul.județ Muscel.

  Reply
 7. 8

  Remus c

  Profesorul Savu , un DOMN TRANDAFIR din ale noastre timpuri ! Va salut cu bucurie !

  Reply
 8. 9

  marin

  Mi-a plăcut foarte mult articolul acesta! Vă felicit! Mă bucur nespus că ați păstrat și ați publicat parte din filele jurnalului. Azi, cred că foarte puțini oameni mai țin un jurnal. Școala din vremurile acelea, oamenii de la catedră … devotament nu glumă! Azi, dacă spui cuiva că ești student – nu are nicio valoare. Conceptul de școală superioară s-a demonetizat. Eu nu cred că se va face vreo reparație în acest sens – în viitorul apropiat – pentru că lipsesc modele. Singura școală superioară din România – apreciată în Europa – e Politehnica. Bravo maestre! Mi-a plăcut și replica dată cititorului de mai sus! Așa da!

  Reply
 9. 10

  vasile

  Daca ar scrie un jurnal toți cei care scriu mesaje … ar fi un roman, nu glumă! Se dau importanți toți care scriu pe facebook … Ii indemn să scrie un articol, să îl publice și apoi să aștepte comentarii!
  Bravo pentru articol! O idee foarte bună să publicați din jurnalul echipierului.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023