Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ce vremuri! Rupte de traditie.

  Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  Placuta-i scrisa, dar … mare-i alambicarea !

  Reply
 3. 3

  Remus c

  Da ! Se pare ca nimic nu mai este la locul lui , oare pentru cat timp ??? Sunteti inconfundabil , Domnule Savu , aveti un mod extraordinar de a descrie realitatile zilelor noastre .

  Reply
 4. 4

  marin

  Mi-a plăcut foarte mult articolul! E o pagină din realitatea pe care o trăim inevitabil fiecare! Ușor, ușor se schimbă toate rânduielile din viața noastră! Și cel mai rău e faptul că începem să ne obișnuim, ca și cum ar fi normal! Bravo, foarte bună observația despre femeile care stiu cel mai bine cum se țin ritualurile!

  Reply
 5. 5

  Vasile

  E ceva de nedescris în ritualul de înmormântare, acum din vremea pandemiei! Nici n-am mai auzit noi să fie mortul așezat într-un sac și apoi îngropat! Sunt vremuri uimitoare ce vor rămâne în istoria presei scrise de dvs, dle Savu! Satul e îmbătrânit și din ce în ce mai gol, iar cimitirul cu tot mai multe cruci de lemn în el! Fiecare tăblie are povestea ei, trebuie doar să te oprești și să citești! Aici e fostul …

  Reply
 6. 6

  marin

  Asta e viața, cu toții ne ducem! important e să trăim la timp, că ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată!

  Reply
 7. 7

  anonim

  În fața morții suntem egali, indiferent de mașină, de casă sau unele privilegii! Important e să ne bucurăm de viață câtă vreme suntem sănătoși!

  Reply
 8. 8

  ionel

  Aș vrea să dau timpul înapoi și să nu mai avem atâtea restricții! Nu mai avem nici sărbători și nici înmormântări ca înainte! Până când?!

  Reply
 9. 9

  anonim

  Ce mai urează să acceptăm acum?! Ne-au luat și viii și morții! Nu mai avem nimic al nostru! Doar alegerile se mai țin, în rest … Focul lui Sumedru … nu mai există!!

  Reply
 10. 10

  marin

  Mi s-a părut cel mai frumos articol din câte am citit eu de la dvs, dle Savu! La fel de bun ca cel ,,Femeia cu crucea în spate”. Felicitări! Felicitări!

  Reply
 11. 11

  Remus c

  Da , asa este domnule Marin ! Domnul Savu are acest placut” DAR „, de a scrie in editorialele sale lucruri pe care le simțim, le vedem si le trăim cu toții zi de zi . Pandemia ne a afectat pe toți, deopotrivă, iar normalul de altădată a devenit anormalul cotidian.

  Reply
 12. 12

  Anonim

  majoritatea postacilor ( de fapt Savu in persoana) au acelasi discurs apreciativ, telegrafic si insotite absolut toate de binecunoscutele de acum semne de exclamare. In plus sunt asezate la o distanta de cate un minut doua…( atat cat i-ar lua sa se narcisizeze) Bravo dle Savu !!!!!!

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   Bravo, desteptule, te-ai prins!!! (corect, fraiere, se pun unul sau trei semne de exclamare, nici mai multe, nici mai putine). Desteptule, de unde stii tu ca Savu nu are un admirator (admiratoare) sau mai multi/multe si-i comenteaza articolele? Esti fraier, frate!!!

   Reply
 13. 13

  Semnul Exclamarii

  Esti un ofticat !!! Cred ca esti precum un semnul întrebării, cocoșat si plin de invidie . Eu il citesc pe Savu si uneori ii comentez si articolele. INVIDIOSULE

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.