5 Comentarii

 1. 1

  Tuturici Ioan Liviu

  IPS Parinte Calinic, tot ce spuneti D-voastra are mare valoare pentru orodoxia D-voastra, insa lipseste un lucru esential, fiecare crestin ortodox, pentru a fi inmomantat crestineste, dupa o viata de truda, ar merita sa aibe groapa lui! Acest lucru ar trebui sa fie legifereat, iar BOR ar trebui sa se ocpe de acest lucru! !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Am și eu o curiozitate, de unde ști tu că Înalt Preasfințitul Calinic are o repulsie? Ți-a spus înălțarea sfinția sa: am o repulsie? Sau ai căutat la surse serioase cel puțin doua, pe care l-ai verificat. Cică are repulsie. Uite îmi provoacă mie repulsie articole dinastea, care sunt scrise doar că sa zici ceva.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Băi acesta, ai văzut un cadravu pe ciment, după cățiva ani? Doamne ferește!

   Reply
 3. 3

  Goargăș

  Bravo, Calinic! Nu prea te simpatizez eu (SRI?) dar ai perfectă dreptate. Decât într-un cavou mai bine sub un stejar, în pădure (la Boteni)!

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Poate am fost prea dur, influențat fiind de unele articole din presă și, dacă am greșit, rog să fiu iertat. M-a intristat însă articolul despre moartea preotului Marius Petre Popescu de la biserica Maica Precista din Pitești și postarea rudelor referitoare la nedreptățile care i se pregăteau. Iar dacă zvonurile vehiculate despre sumele ,,necesare” obținerii parohiilor de catre preoți sunt adevarate disprețul nostru este total.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.