ad

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Era undeva prin anii ’90. Un patron are nevoie de un angajat la bar. O cunoștință îi zice: angajeaz-o pe verișoară-mea că îți dă o jumătate de porc. Patronul, oftând, îi zice: mă omule, dacă știe meserie, vorbește frumos clienților și îmi face profit, îi dau eu 7 porci și leafă mare! Q.E.D. Fiind vorba de o clinică privată, cred că angajarea pe pile este un nonsens. Ciudat! Poate sunt alte….interese.s

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Şi la privat e pe pile! La modul cel mai grav, adică unii angajaţi care sunt complet, dar complet pe dinafară cu ceea ce prestează acolo.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu puteți spune despre ce clinica este vorba?

  Reply
  1. 2.1

   George Olteanu

   Trimiteți o solicitare la contact@ziarulargesul.ro

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Despre ce clinica e vorba ??? Eu am patit la un spital de stat asa ceva .

  Reply
  1. 3.1

   George Olteanu

   Vă putem răspunde în privat dacă ne scrieți la contact@ziarulargesul.ro

   Reply
 4. 4

  Alexa

  Vreți să informați complet și corect? Atunci dați toate datele, explicit ! Vreți să informați complet și corect? Atunci ”povestiți” și despre PILELE din sistemul de sănătate bugetar ! Altfel, e doar o poveste dezlânată (care ar putea fi adevărată!). La privat nu se angajează cu concurs, ca-n sistemul bugetar (vestitele concursuri). La privat, nu-i e greu angajatorului să înceteze contractul de muncă unui angajat care greșește. Doar dacă nu vrea. La stat, în schimb, dacă greșește cineva, începe nebunia: sindicat, colegiul etic, etc, etc, etc. Sistemul privat nu e minunat, dar e o realitate și o alternativă pentru cei care ”nu pot” ajunge la stat, nu neapărat că sunt mai puțin pregătiți, ci pentru că sunt ”grele” ușile spitalelor. Nu induceți falsa impresie că în spitalele de stat sunt angajați numai ”spuma”. Fiți mai serioși !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.