11 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  S-a depăşit orice limită a bunului simţ.Sunt atât de revoltat pentru ceea ce se întâmplă zilnic în societatea asta scăpată de sub control, că îmi găsesc foarte greu cuvintele ca să-mi exprim părerea.Nici în Casa Domnului nu se mai ţine cont de nimic.Nici într-o zi atât de mare nu poţi să îţi purifici sufletul pentru că se găsesc nişte rataţi să iţi fure liniştea, să te determine să păcătuieşti într-un fel, pentru că nu-ţi mai poţi iubi aproapele oricât ţi-ai dori acest lucru.

  Eram foarte nemulţumit de faptul că onoarea şi calitatea” Argeşului” erau pătate de elemente care nu au ce căuta pe pagina ziarului, chiar dacă au probleme de sănătate.Intervenţia lor trebuie restricţionată şi dacă dă naştere unor interpretări, mai ales din partea celora care simt „Argeşul”- în coaste.
  Mulţumesc jurnalistului care a făcut editările mult aşteptate!

  Reply
 2. 2

  Goargăș

  Iată elementul care strică sărbătorile creștine. Din cauza lui m-am retras la un moment dat.

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Între timp comentariul personajului la care m-am referit a fost șters. Omul cu măturoiul, insistent și deranjant al ceremonialului religios, este din zona de nord a județului. Vin mai mulți la Pitești ca să cerșească. Vânzarea măturoaielor este doar un pretext. Dă-ne Doamne mai multă minte!

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Aceeași intenție am și eu,de retragere. Acum după ce a fost șters Editorialistul e mai rău, se înțelege ca eu sunt elementul. Ce ziceți domnule Goargas? Poate reformulati puțin!

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Am observat și am intervenit chiar mai înainte de a vedea ultima dumneavoastră postare (se vede din formulare). Nu știu dacă este bine să ne retragem. Poate reușim să-i convingem pe cei care nu respectă niște principii…

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Mulțumesc mult!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Cred ca ar trebui ca papistasii să revină la Biserica mama, la Sfânta Ortodoxie si sa nu mai doarmă în întuneric.

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Ceea ce spuneţi dvs., care vă ascundeţi în anonomat, este foarte greu ,pentru că la nivel mondial sunt 2 miliarde de „papistaşi”

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Dacă sunt mai multi asta nu înseamnă că sunt si biserica adevarata. Pacat ca ortodocșii noștri nu stiu…

  Reply
 8. 8

  Puiu

  Ceea ce s-a întâmplat la biserica Sfâtul Anton se poate întâmpla oricând la orice biserică ortodoxă. Cei care tulbură liniştea nu au discernământ şi niciun fel de credinţă. Nu mai Dumnezeu îi poate îndrepta, sau” strâmba.”

  Reply
 9. 9

  Puiu

  Dar ce sunt ,Anonimule? Defineşte-i tu!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.