21 octombrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Alina

  Ar trebui ca Poliţia, Primăria, Jandarmeria şi I.S.J.ul să se implice.
  În majoritatea şcolilor din alte judeţe, siguranţa copiilor este realizată prin implicarea organelor mai sus menţionate.
  Este cunoscut şi probat că violenţa în şcoală scade în momentul când elevii şi instituţiile de învăţământ sunt protejate de către un paznic, un jandarm, un poliţist, etc.
  Dar, din păcate în Argeş ne confruntăm cu lipsa totală a poliţiştilor din şcoli. Procedura cu parteneriatul încheiat între Scoală şi Poliţie este doar pe hârtie. În majoritatea şcolilor poliţistul nici măcar nu călcat pragul în ultimul an.
  Primarul nu vrea paznic la şcoală că- i scade bugetul.
  Etc şi cu celelalte instituţii care sunt lipsă în şcoli.

  Reply
 2. 2

  Parintele

  Peofesori la ore nu se implica vor numai bani si au drepturi. Se va constitui o comisie care nu va da nici un rezulta.. …. copii nostri sufera

  Reply
  1. 2.1

   Marinică

   De data aceasta contabilul se crede părinte.
   Păi domn contabil, profesorul nu are nicio pârghie să corecteze situaţia, şi să fim serioşi cadrele didactice nu au calificare de poliţist.
   De asemenea, dacă vrei ca profesorul să fie poliţist trebuie cadru legal, dotare corespunzătoare precum şi salarizare aferentă, sau măcar salariul de contabil şef.
   Dacă tot avem contabil şef în şcoală, care taie frunză la câini pe bani frumoşi, ar fi bine dacă ar primi ca sarcină de serviciu şi supravegherea copiilor şi împrejmuirilor şcolii, că tot trebuie să facă inventarul.
   Atâta timp cât femeia de servici de la Primăria comunală are salariul mai mare decât cadru didactic, trebuie să fi tâmpit să te aştepţi ca un cadru didactic înfometat să alerge după copii.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.