08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Andi

  Din anumite motive,si pentru siguranta copiilor mei care sunt elevi la Scoala Matei Basarab(nr.19) nu imi pot da numele.

  Tin sa va anunt ca sunt foarte nemultumit ,si alti parinti,despre modul cum sunt repartizati copii in clasa. Copii mei invata in clasa cu efectiv de aproximativ 40 elevi si 35 elevi. In fiecare clasa suprafata cred ca este de 50 mp, clase foarte aglomerate, nici vorba de distantare , bancile fiind foarte apropiate,copii nu poarta masca…sfatuiti sa o aiba la ei doar pentru control. Am solicitat verbal cativa parinti doamnei diriginte si doamnei invatatoare sa sustina jumatate din copii cursuri online ca la alte scoli si au spus ca nu se poate. Daca copii stau acasa parinti nu pot sta cu ei… cum este posibil sa nu se poata face nimic. Conform legii fiecare copil trebuie sa stea la 1 metru distanta..in cazul de fata 50 cm. Cred ca nu se vrea binele copiilor, altele sunt interesele la aceasta scoala. Si in luna decembrie,ianuarie foarte multi copii au fost bolnavi, in unele clase au fost prezenti 2,3 sau 5 copii ,in mai multe clase,timp de o luna dar nici atunci nu s-a luat nici o masura. Alte scoli au fost inchise in aceea perioada.
  Nu stiu de ce autoritatile se bat cu pumnii in piept ca asigura conditiile necesare cand in realitate sunt altele.
  Tind sa cred ca totul se rezuma la bani, poate sunt platiti profesorii in functie de cati copii sunt prezenti, cei absenti daca se raporteaza ii incomodeaza.

  Am ajuns sa fiu scarbit de sistemul de invatamant,de conditiile actuale. Nu exsista nici o distantare protectie.
  Cand o sa se imnolnaveasca copii intreaba de ce s-au imbolnavit, dar aceste conditii le ascund ca sa nu fie vina lor.

  Dumneavoastra daca ati avea copilul intro clasa cu 40 elevi ce ati face, distantarea fiind zero.

  Va rog sa va puneti in situatia de parinte stiind ca aveti grija de copii acasa si exista riscul sa vina bolnav acasa? Va chinuiti din rasputeri sa le asigurati totul sa ii protejati,sa fie bine acasa dar degeaba pt ca la scoala nu se respecta nimic.
  Pana si la unele gradinite,scoli cu elevi mai putin fac online dar aici de ce nu se poate. Cred ca se gandesc ca o sa scada prestigiul scolii? Altceva nu imi explic. Nu trebuie sa fim la concurenta cu alte scoli,trebuie sa avem grija de sanatatea copiilor nostrii, acest lucru este cel mai important.

  Mai sunt si alte lucruri de spus dar ma rezum la atat. Nu stiu daca se va lua o masura in aceasta privinta.
  O sa incerc sa fac cerere cat de curand sa imi retrag copii sa ii mut in alta scoala unde se respecta regulile pt ca imi doresc sa fie sanatosi nu sa ma chinuiesc cu ei prin spitale in conditiile actuale.

  Va multumesc

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.