07 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  ,,A fost nevoie (?!?) să moară oameni ca această demisie să se producă”…și să am guvernul meu. Sasul retard (întârziat în mișcări și în gândire) este cel care a scos pe ,,gaura gurii” (citat din Vadim) o asemenea blestemăție.
  Au readus nenorocirea în atenția publicului pentru a-i arăta pisica lui Ponta care nu pune boticul la făcătura flașnetarilor de altă naționalitate. Omul s-a prins și a declarat că și dacă i se va deschide/redeschide un dosar, tot nu o să voteze cu caricatura de guvern ce se vrea a fi băgată pe gât românilor. Sper sa-l țină curajul. Deși parcă e vorba, mai degrabă, de ,,cheiță”. Urâte vremuri mai trăim!
  P.S. Cât de negru trebuie să le fie sufletul dacă, pentru a doua oară, vor să se folosească de o nenorocire pentru a-și atinge scopurile politice.

  Reply
  1. 1.1

   Goargăș

   P.P.S. Nu a fost uitat nici Arafat pentru împotrivirea la privatizarea SMURD și ,,contribuția” la căderea guvernului Boc. Se va relua operațiunea aducătoare de multe fonduri. Foame mare…

   Reply
  2. 1.2

   Geo

   Nu inteleg, e de vina cumva Iohannis ca astia de la ISU au ascuns probe timp de 4 ani? Dincolo de interventia total neprofesionista pe mine m-a ingrozit lipsa de compsiune fata de victime. I-am vazut stand si discutand relaxati printre morti si muribunzi! Doamne, astia erau oameni??

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Sunt de vină toți nenorociții care nu s-au purtat omeneste dar și scormonitorii în cadavre care au scos ACUM filmarea de care jegurile care o folosesc politic știau.

    Reply
   2. 1.2.2

    Anonim

    Visezi, măi băiatule…

    Reply
  3. 1.3

   Mihnea

   Mai bine cu sasul și regii germani ai României decât cu Iliescu și Comuniștii.Recomand o excursie in Moldova sau Belarus,tari care au fost conduse mereu de tovarășii dumneavoastră pentru o scurta comparație cu România. In rest numai sănătate.

   Reply
   1. 1.3.1

    Anonim

    Nu simpatizez comunismul, nu regret regimul dinainte de ’89 dar, indiferent cât aș duce-o de bine în postura de servitor/milog (ca unii postaci care ne dau lecții), nu-i pot agrea pe aceia care îi desconsideră pe români. Pot aduce o multitudine de argumente (evident, dacă am cui).

    Reply
    1. 1.3.1.1

     Mihnea

     Dar la ruși este bine sa fii milog?Independent nu prea se poate,România nu este vreo mare putere economică sau militara.Sferele de influența au fost împărțite in 90 așa ca trebuie sa alegi.La geopolitică ești de nota 2 Tovarășe.

     Reply
     1. 1.3.1.1.1

      Anonim

      Iubesc poporul sârb mai mult decât pe românii de doi bani ca voi. Cerșetorilor!

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.