Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Plesea Gheorghe

  Mereu medicii sunt vinovați.
  Sa va tratati singuri !!!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   E o urare sau/si un blestem !?

   Reply
  2. 1.2

   civilul

   Al dracului de prost cu comentariul tau ,sigur esti medic din ala comunist idiotule.

   Reply
 2. 2

  mihnea

  Noi romanii nu suntem obisnuiti sa respectam reguli,nu suntem nemti sau englezi.Nu suntem singurii,fratii latini si est-europenii sunt la fel!Oricum nu trebuie sa judecam fara probe,parerea mea !In Uk personalul medical este aplaudat pe strada dar si culpele medicale sunt aspru pedepsite!

  Reply
 3. 3

  Catali

  Daca esti medic ai dreptul să nu respecti reguli ….esti Dumnezeu….el nu are nicio vină…..dar oamenii infectați de el ce vină au ? Un nesimțit care nici nu are tăria de a-și asuma faptele !

  Reply
  1. 3.1

   NIR

   – Cum zise, cu ceva timp in urma … costachel/Gudurau : ” Daca stam dupa proceduri nu mai facem nimic” ; mare Miciman fuse ! Numai ca pacate nationale fuse si ministru al Sanatatii, sta-le-ar in gat celor care il numira !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu pot să cred că articolul de mai sus a fost redactat de un profesionist (şi deontolog) al presei argeşene , d-l George Olteanu ! Din stilul redactării articolului răzbat frustrările (complexul de inferioritate) , meschinăria, ipocrizia (chiar ticăloşia), laşitatea si slugărnicia în fața samavolniciei si abuzului de putere a celui care a ocupat (ilegitim) funcția de prefect şi care loveşte (cu ură) în unul dintre doctorii cei mai capabili şi devotați profesiei de MEDIC chirurg cardiovascular pe care i-a avut şi îi are medicină din Argeş şi întreaga Romanie , Dr. Sârboiu (în fotografie apare şi d-na Dr. Barabancia , eminent medic chirurg plastician, colaboratoare apropiată a Dr. Sârboiu , care ar merita să conducă SJU Argeş ,cum susțin pacienții care au fost tratați (şi vindecați) de domniile lor ! Cristos a înviat !

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Să fie judecat,au murit deja oameni din cauza aroganței lui.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Doctorul a fost infectat de catre un pacient si nu invers. Acest om este un peofesionist exceptional, un doctor si om deosebit. Nu mai aruncati cu pietre in el, deoarece este doar o victima si din dorinta de a face bine oamenilor a capatat acest virus nemilos.

   Reply
 6. 6

  birjaru'

  -cand esti medic si lucrezi ca un cizmar sau ca un necalificat pe santier, la lopata, mars acasa!
  – cand tusesti si scuipi seminte ca un cocalar, urca-te pe facebook!
  – daca mai si omori oameni, mars la puscarie!
  – du-te si mai pune-ti niste buze umflate si tatze din plastic la plastician!

  Reply
 7. 7

  N.Marian

  Personal apreciez ca acest medic nu a avut nici o intentie de rau,ba din contra a lucrat pentru bolnavi si mai mult nu ia venit sa creada ca poate fi chiar el victima virusului.Ca atare trebuie judecata bine situatia.Parerea mea este ca trebuie sustinut.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!