03 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  La așa administrație…așa renovare și dotare…PSD-ciuma roșie…cum adică nu au bani…2018 este anul carpelilor…nu au niciun proiect de investiții important lansat pentru Pitesti… promisiuni și abureli…si-au mariiiit salariile și nu mai au bani…în Anul Centenarului nu au renovat sau construit un Monument în Cinstea Marii Uniri de la 1918…pigmeiI de la Primăria Pitești….rușine PSD și tuturor celor care va susțin în Pitești și Argeș…România nu uita mizeriile pe care guvernarea voastră le-a adus…sunteți cel mai antinational guvern din istoria tarii…voi cei nepricepuți sa combateți pestă porcină dar…atât de pricepuți de a aduce pesta maghiară în învățământul romanesc…vai de România…aflata sub guvernarea pestei PSD.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Măi, măi, ce băiat deștept, care ne împărtășește din puțul gândirii lui inepte…și ne face să simțim ,,efluviile” holerei haștagiste #rezistente la orice urmă de omenie și de înțelegere. Noi, votanții apolitici și neutri, am putea și am vrea să-i schimbăm pe ăștia ,,roșii” dar ce să punem în loc? Intoleranți ca voi? Nu te-am văzut odată măcar, postând ceva pozitiv, de apropiere umană, de a încerca o schimbare prin argumente de bun simț. Nu. Doar extrem de multe puncte, puncte, utilizate în text, de unde rezultă și precaritatea pregătirii școlare. Lasă-ne!

   Reply
   1. 1.1.1

    Ioan

    Amice Boni…punctele au rolul de a sublinia…ideile…în rest..despre educație… nu vrei sa ne publicam diplomele…așa pot afla și ceilalți…cât de dotat ești în hârtii…fără valoare…în România nu emoțiile lipsesc…sau compasiunea.. lipsesc valorile care sa solidarizeze elitele capabile sa redea societatii speranța într-o viața normala…dacă ești un cetățean responsabil…nu poți evita sa observI realitățile sesizate în postarea mea…dacă nu…hraneste-ți opacitatea înserand „cuvinte ce din coada au sa sune”…dreptul la opinie este nenegociabil…fiecare opinează…cât îl duce putirinta…trăim în dictatura tastaturii…oricine deține o tastatura…are o opinie…nu te opri…se pare ca ai și hârtii…numite diplome…mai multe…felicitări…sper sa fi un angajat model în administrația psd…și sa faci sa curgă lapte și miere…în Romania!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Boni

     Da, acum este altceva. Primesc orice critică dacă este argumentată. Diplome, am una, mare și lată, obținută pe vremea când se făcea carte adevărată, la o facultate de prestigiu (că n-am rămas eu cu prea multe din ea, după cum insinuezi, este o altă poveste). Am, de asemenea, o profesiune liberală și nu am lucrat niciodată în instituții publice (sper că nu voi lucra nici în viitor). Sigur că sunt de acord, în principiu, cu fondul unor critici ale tale referitoare la P.S.D. și la simpatizanții/votanții acestuia dar dezavuez forma agresivă a postării (ciuma roșie și altele). Deși observ o schimbare de abordare (ai devenit mai rezonabil), încă mai sunt
     necesare eforturi. Referitor la comparația dintre noi, nu trebuie să ne publicăm diplomele. Sunt de ajuns notele de la limba română, din școala generală.

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.