ad

Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Ana

  Ce ati cautata acolo, domnule Savu, nu sunteti lamurit ca acolo se aduna numai hotii?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Vorba din articol, „m-am frecat la ochi nevenindu-mi a crede” că cel din poza care însoțeşte acest articol şi care şi-a lipit de ea numele …Editorialist GHEORGHE (Savu)…NU e…ziarist !
  O recunoaşte public ,..pus în fața EVIDENȚEI/dovezilor irefutabile (AHhh… yes, Ana/Dora/Pussy!!!)…Ca altul, …SECURISTUL PETROV, deconspirat de Blonda lui de suflet şi/dar ABANDONATĂ , Nuty Udrea, „cum.că”..el a fost „Preşedintele românilor” (timp de 10 ani !!..de necrezut ?).. Băsescu TRAIAN (!) …după ce atâta amar de vrem/URI a fost „expertizat” NET de … popa Bichir- lact.o universitar- „ziarist-pârât” de la upit & CNSAS (!!)

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Savu e un ziarist foarte bun, dar e mai intai un specialist. De fapt, cred ca e un povestitor foarte bun.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Deşi îmi este scârbă,… aşa cum, de necrezut, chiar securistul (C.I-ist MFA/Securitate) scrie mai sus că ar fi încercat .. când s-a întâlnit pe holurile de la Palatul Parlamentului cu cele două exemlare (câte unul pt. fiecare gen/sex) de „curve” (la propriu & politice) ..Călin Popescu-Tăriceanu şi Alina Görghiu, mă văd nevoit să punctez şi să corectez câteva impardonabile erori in/telectuale/gafe .. culturale (ce se regăsesc şi în acest articol semnat Editorialist GHEORGHE Savu) !
  Mai întâi, după ce face gafa de a compara o Clădire Reper …a României , dar şi a LUMII contemporane, cu un GRAJD -tipic securist/ic (de unde,.. la Vultureşti?!)…cerul liber…dar „înstelat”(!) – NONziaristul, dar şi psihologul (neacreditat!) şi sociologul(închipuit!) ,Gheorghe Savu „se dă” şi…”mytholog”-pârât, pt. că, în „ignoranța-i atotbiruitoare”, nu ştie că se spune doar la plural …”Grajdurile lui Augias” cf. Mitului „Muncile lui Heracles/Hercule”(A curăti Grajdurile -„nerânite” de 30 de ani ale Regelui Augias al Elidei). A fost a 2doua Pedeapsă/Blestem/”Muncă” (din cele 12) , iar Heracles i-a dat de cap doar îndreptând râul Alfeus asupra Grajdurilor („mai multe”!) lui Augias !
  Apoi, „Agora”, în oraşele(polis-uri) greceşti (toate !), avea ca „model”/prototip pe cea de la Atena. Era „Piață”, nu clădire, unde se adunau cei din „Adunarea Poporului”(dimineață, de 3 ori pe lună, în timp de pace !)…In timp de război, era Areopag/ul ! Etc.
  PS (totuşi) : Un Ofițer al Armatei române este ofițer toată viața lui (activ, in rezervă sau în retragere) .Calitatea de „fost Ofițer” al Armatei române NU există ! Eşti „fost”doar dacă ai fost degradat sau ai murit !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ești dus intr-un grajd de la Vedea, din anexă din spate.

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Doamnă, din nefericire, pt. dvs., chiar dacă vă ascundeți suferința tot mai la dos/spate, germenii patogeni cărora le faceți față tot mai greu şi cărora le oferiți adăpost în anexă… cu generozitatea-vă binecunoscută…mai ales de…pensionarii 🎅 vegetarieni de vârstă 4patru😨💀😱🐲, NU vă mai putem elibera Rețetă compensată decât (poate !) după ora 20 !

    Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Ești superfluuuuuuu….la cap!

   Reply
 4. 4

  Arabela

  Cum? Nu ai aflat pana acum ce este Savu? El nu este nici ofițer, nici psiholog, nici sociolog, nici ziarist. Si, așa cum mărturisește, este un muritor de rand! Pe când tu ești un nemuritor ghinionist, pardon, ghilimele…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Doamnă, după capul vostru, şi tu şi Savu puteți să fiți ce vreți voi (indiferent dacă aveți dreptul sau nu !) …Poate în viitor o să vreți chiar mai mult/multe ! Fiți, dar în condițiile prevăzute de lege si de calificările obținute prin studii recunoscute legal…Angajamentul semnat de voi la Securitate cu nume conspirativ (in cazul de mai sus…Arabela!?) nu e şi este şi treaba noastră…dar/şi nu mai turnați/mințiți şi nu mai distrugeti viețile oamenilor care au avut neşeansa/ nefericirea să vă întâlnească …şi pe voi, fiind contemporani ! Daca Legea zice…pentru că ați mințit şi ati încălcat Legea, la puşcărie !

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Tot ofticat ai rămas. Degeaba, ești mult mai slab decât dl Savu, la orice capitol.

    Reply
 5. 5

  Arabela

  Îmi propun sa fiu eleganta, dar din rafurile de mai sus transpare un rău de care nu as fi crezut vreodată ca poate să-și găsească loc in sufletul omului. Deci omule, macar de te-ai ridica la degetul mic al lui Savu. Si pentru să-mi susține ideea, îți propun sa citești articolul de mai sus si citește si elucubrațiile tele si compara. Așadar, cine pe cine rusineaza ca e contemporan. Sunt mama unei fete care este studenta la jurnalistică in București si îți spun ca ea a recunoscut ca niciodată nu va scrie editoariale atât de bune. Deci citesc aceste editoriale pentru a ii da exemple fetei mele. Sa fii sănătos!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Citiți, doamnă,ce vreți dvs. (si pe Savu şi pe fiica …de la Bucureşti !)…Să vă urez şi Italia (Roma, Palermo etc. …Torino, nu, că e FIAT-ul !) & Spania (Madrid, Barcelona, e acolo şi nepoata celebră a lui Savu !)), Franța, (nici ea, că e prea „aristocrată” şi e prea „ocupată”, deja de…alte „românce”… mai „patinate”!), apropo de „patinat”, poate Suedia (vă puteți afişa şi…”tăblița”!) etc., dar , până una-alta, constat că vă e dor …de ceea ce scriu eu !… Somn uşor !

   Reply
   1. 5.1.1

    Arabela

    Fara cuvinte!

    Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Doamnă Arabela” „CONTEXTUL” (am pus între ghilimele cuvăntul pt. că mă refer ,”hic et nunc”/”aici şi acum”,..”lato sensu”/”în sens larg”/ la „coținutul noțiunii” respective (logico -lingvistic, Ideal) , dar si, implicit, la semnificațiile multiple psihologice – individuale şi sociale -de gup/uri (relaționale)/relative, (din) Real) , adică …aşa cum este/se prezintă „CONTEXTUL” în existența concretă (trăită de fiecare dintre noi, cu încărcătura afectivă, motivațional-volitivă şi acțională specifică/e). Pe scurt , „împrejurările” intelectuale şi intelective (relațional-culturale) ale dialogului ad-hoc (dintre noi) , CONTEXTUL , deci , mă ispitesc/ispiteşte să vă solicit contribuția teoretică in/la elucidarea resorturilor şi mecanismelor intime ale „ABUZULUI” / „ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI în exercitarea funcției de PREŞEDINTE al României – ca „izvor de drept” în „Democrația originală” românească – de la Ion ILIESCU la Klaus Werner IOHANNIS” sau „LOGICA şi PSIHOLOGIA unui PREŞEDINTE ABUZIV care SFIDEAZĂ CONSTITUȚIA şi DEMOCRAȚIA din ROMÂNIA în aplauzele PARLAMENTARILOR români” etc.

   Aştept confirmarea dumneavoastră (împreună şi cu editorialistul Gheorghe Savu) în timp rezonabil/”deîndată”(!?)…

   Reply
 6. 6

  Arabela

  P.S. Numele meu este o monograma, dar tu vezi securiști pe pereți.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   „Arabela”/Pussy/Dora/Ana/Mondi/Brandi , fan/ă…Gheorghe Savu,…ai vrut… (mai sus !) .. să scrii… „ANAGRAMĂ”, dar Subconştientul-Inconştient personal- ți-a dictat… „MONOgramă” … „sfoara Ariadnei” n-a încăput pe urechile acului de la miniMAŞINA de cusut (portabilă) a lui „Minihercule”/editorialist … prin Labirintul politicii de… „Deal”/miniMALIzare !?

   Reply
 7. 7

  marin

  Vorba românului: apa trece pietrele rămân! Alianțe, cumetrii … moțiuni și viața merge înainte!

  Reply
 8. 8

  Decebal

  Frumos spus…si concluzia articolului este clar exprimata de proverbul popular romanesc „corb la corb nu-si scoate ochii”.
  Inca o confirmare a faptului ca desi ei azi se cearta maine vor dansa fara probleme impreuna la nunti si cumetrii.
  Cat priveste stanga sau dreapta….detalii pt prostime. Ei oricum se orienteaza dupa interesul lot.
  Si asta e problema sistemului nostru politic, ca nu pot fi sanctionati decat teoretic prin vot.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.